Antalya Milli Takımları Ağırladı

Turizmin başkenti Antalya, Türkiye, Rusya ve Kosova Kadın A Milli Futbol Takımlarını ağırladı.

Turizmin başkenti Antalya, aldığı önlemler ve Güvenli Turizm Sertifikası uygulaması ile yaz aylarında yüzbinlerce turist ağırlarken geçtiğimiz gün önemli uluslararası bir organizasyona da ev sahipliği yaptı.

UEFA Avrupa Kadınlar Şampiyonası A Grubu’nda yer alan Türkiye, Rusya ve Kosova Kadın A Milli Futbol Takımları 24 Kasım 2020 – 02 Aralık 2020 tarihleri arasındaki grup resmi maçlarını Antalya’da oynadı.

Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden Manavgat’taki The Sense De Luxe Hotel’de konaklayan A Milli Futbol Takımları, resmi maçlarını da Rusya Futbol Federasyonu’nun tarafsız saha olarak talep ettiği Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynadı.

Kosova A Milli Kadın Takımı 25 Kasım 2020 – 29 Kasım 2020, Rusya Kadın A Milli Takımı 24 Kasım 2020 – 01 Aralık 2020, Türkiye Kadın A Milli Takımı ise 27 Kasım 2020 – 02 Aralık 2020 tarihleri arasında sıkı COVID – 19 tedbirleri altında The Sense De Luxe Hotel’de konaklayarak resmi maçlarını oynadı.

“ANTALYA HER TÜRLÜ ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPABİLECEĞİNİ BİR KEZ DAHA KANITLADI”

Konu hakkında bir açıklama yapan Emir Hotels Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Emir Demirci “Rusya ve Kosova Kadın A Milli Futbol Takımlarını sıkı COVID – 19 önlemleri altında otelimizde ağırladık. Üç takım da hazırlıklarını ve resmi maçlarını yine bünyemizde yer alan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdi. Aldığımız önlemlerle sporculara sağlıklı bir ortamda dinlenme, hazırlık ve maç yapma imkanı sunduğumuz için mutluyuz. Takımlar, konaklama ve maçlar sürecinde hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadılar. Sporcular, güvenli bir ortamda bulundukları için rahat bir hazırlık ve maç süreci geçirdi. Bu organizasyon COVID – 19’a rağmen Antalya’nın her türlü organizasyona ev sahipliği yapabileceğini de göstermiştir” dedi.

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu