Avrupa ve Türkiye Şampiyonu YDÜ Meclis’te

Meclis Başkanı Sibel Siber, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu olan ve FIBA Kadınlar Eurocup ile Türkiye Kupasını alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nın yöneticilerini kabul etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr.İrfan S.Günsel kabulde yaptığı konuşmada, bu yıl başarılı ve şanslı bir sezon geçirerek bütün kupaları topladıklarını belirtti.

Sporun zirvesinde olmanın bambaşka bir adrenalin sağladığını ifade eden Günsel, Türkiye’de aldıkları 3 kupayla birlikte bu yıl üniversitelerinin 53 kupası bulunduğunu söyledi.

Meclis Başkanı Sibel Siber

Meclis Başkanı Sibel Siber ise, böyle bir mutluluğu paylaşabilmekten son derece memnun olduklarını dile getirerek, YDÜ’nün başarılarının ülke olarak herkesi gururlandırdığını belirtti.

Başarı öykülerinin toplumu bağladığını ve özgüveni yükselttiğini ifade eden Siber, böylesi başarıların hem üniversitenin prestijini arttırdığını hem de ülke sporunu motive ettiğini kaydetti.

Siber, bu tür büyük başarıların ve zirvede olmanın farklı sorumlulukları da beraberinde getirdiğini söyleyerek,  daha büyüğü ve ileriyi hedefleyip hep zirvede olmak için çalışılması gerektiğini vurguladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu