Başbakan Saner, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Başbakan Ersan Saner, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu ile birlikte Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Dersteki çocuklarla sohbet eden Başbakan Saner ve Amcaoğlu daha sonra bahçede çocuklara hediye dağıtıp, toplu fotoğraf çektirdi. Özel eğitim gören çocuklara dondurma ikramında da bulunuldu. EVCİMEN Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Sorumlu Öğretmeni Emirali Evcimen, böylesi anlamlı bir günde gerçekleşen ziyaretten dolayı Başbakan Saner ve Bakan Amcaoğlu’na teşekkür etti.

Bugünün Dünya Çocuk Günü olması nedeniyle önemli bir gün olduğunu vurgulayan Evcimen, özel eğitim öğretmenlerinin pandemi döneminde de aralıksız çalıştıklarını ve aralıksız yüz yüze eğitim vermeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Evcimen, böyle bir günde Saner ve Amcaoğlu’nun yanlarında bulunmalarının özel eğitimde çalışan tüm personel, öğrenci ve aileler için çok önemli olduğunu ifade etti. Emirali Evcimen, “Desteklerini hissetmek, onların yanımızda olduğunu görmek, tüm özel eğitim camiası için oldukça önemli. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bu anlamlı ziyaret için” dedi.

AMCAOĞLU Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu da, Dünya Çocuk Günü’nün bütün çocuklara kutlu olması dileğinde bulunarak, özel eğitim öğretmenlerinin çocukların eğitimlerinin aksamaması adına pandemi döneminde gösterdikleri çabanın takdire şayan olduğunu belirtti ve teşekkür etti. Amcaoğlu, özel eğitim okullarındaki eksiklikleri tespit edip, bunları Başbakan’a aktararak gereğini yapmanın asli görevlerinden olduğunu kaydetti.

Kaynak : Kıbrıs Gazetesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu