Bayramın İlk Gününde Evinde Rahatsızlanan İki Kişi Öldü

 Kurban bayramının  ilk günü, Gönyeli’de 84 yaşındaki Nejmettin Mehmet Oyaltan ile Karaağaç’ta 52 yaşındaki Serkan Polar evlerinde rahatsızlanarak yaşamını yitirdi, 

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda motosiklet kazası geçiren 24 yaşındaki Arda Güven ağır yaralandı.

ANİ ÖLÜM

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre,  dün sabah saatlerinde Gönyeli’de sakin Oyaltan evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Karaağaç’ta ise dün öğleden sonra evinde rahatsızlanan 52 yaşındaki Serkan Polar (E) yaşamını yitirdi. Polis, Oyaltan ve Polar’ın ölüm nedenlerinin otopside belli olacağını açıkladı.

MOTOSİKLET KAZASI…BİRİ AĞIR İKİ YARALI VAR

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunun 5 ile 6’ncı kilometreleri arasında dün akşam meydana gelen kazada biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.

Arda Güven (E-24), yönetimindeki 34 JJ 5092 plakalı motosikletle Güzelyurt’a doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu Gönyeli ağıllar çemberinin bordür taşlarına ve çemberdeki trafik levhasına çarptı.

Sürücü Arda Güven ve motosiklette yolcu olarak bulunan Emre Kaya (E-23) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emre Kaya, acil serviste müşahede altına alınırken, ağır yaralanan Arda Güven Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nde sevk edilerek, yoğun bakıma alındı.

HAZİRAN AYINDA KURŞUNLANAN BOŞ OFİSLE İLGİLİ İLERİ SORUŞTURMA… 4 TUTUKLU VAR

Gazimağusa’da haziran ayında İlker Karter Caddesi’ndeki Themis Center isimli iş yerindeki boş ofisin kurşunlanmasıyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada meselde zanlı olarak görülen V.Ç.(E-37), Y.O.(E-39), H.D.B.(E-42) ve S.M.M.B.(E-35) tutuklandı.

KKTC’DE İZİNSİZ İKAMET EDEN 5 KİŞİ TUTUKLADI

Polis, dün ve bugün gerçekleştirdiği suçla operasyonel mücadele çalışmaları kapsamında KKTC’de izinsiz ikamet eden 5 kişiyi tutukladığını açıkladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu