CUMHURBAŞKANI TATAR:OKULUN ERKEK FUTBOL TAKIMININ ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL EDEREK BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALMASI, KKTC ADINA GURUR VERİCİ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Atleks Sanverler Ortaokulu Müdürü Sevda Işıktaş, antrenörleri ve erkek futbol takımını kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, futbolun dünyada ve ülkemizde en sevilen sporlardan biri olduğunu dile getirdi.

Atleks Sanverler Ortaokulu Erkek Futbol Takımı’nın Kahramanmaraş’ta ülkemizi başarıyla temsil ederek birincilik ödülü almasının, KKTC adına gurur verici olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu başarıda emeği geçen sporcuların ailelerine, antrenörlerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bu başarıların devam edebilmesi için disiplin içinde ve takım ruhuyla çalışmak gerekir. Sizin genç yaşta böyle bir başarı elde etmeniz, hayatınızda unutamayacağınız bir anı olarak kalacaktır.”

Atleks Sanverler Ortaokulu Müdürü Sevda Işıktaş da konuşmasında, kendilerini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür ederek okulun erkek futbol takımının 20 Mayıs’ta Manisa’da yapılacak olan organizasyona katılacağını ve bu organizasyondan da derece ile dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu