Dikkatsizlik Kazalarıda Beraberinde Getiriyor! 2’si Çocuk 6 Kişi Yaralandı

Dikkatsiz sürüş ve Kural ihlali kazalarıda beraberinde getiriyor… 

Dikmen-Taşkent anayolunda dün akşam saatlerinde iki aracın yüzyüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk, 1’i ağır toplam 6 kişi yaralandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, kazada ağır yaralanan 12 yaşındaki Selbi Ferhadova, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde  müşahade altına alındı.

Kaza, Hadycha Rahmatullayeva (K-34), yönetimindeki HB 153 plakalı salon aracın Taşkent istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, sola meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağına geçmesiyle, o esnada karşı istikametten gelen Kenan Şah (E-48) yönetimindeki JM 798 plakalı salon araç ile çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kaza sonucu ağır yaralanan HB 153 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Selbi Farhadova (K-12) kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi  yoğun bakım servisinde müşahede altında alınırken,  hafif yaralanan HB 153 plakalı araç sürücüsü Hadycha Rahmatullayeva ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Leyla Farhadova (K-10) ve JM 798 plakalı araç sürücüsü Kenan Şah ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Cihan Şah (K-47) ve Vildan Şah (K-23)  tedavilerini müteakip acil serviste müşahede altında alındılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu