Dr.Suat Günsel Uluslararası Basketbol Turnuvasına Katılacak Takımlar KKTC’ye Gelmeye Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi  ev sahipliğinde 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası’nda kadın basketbolunun efsane ve yıldız isimleri KKTC’ye gelmeye başladı…

Sezon öncesinde Avrupa’nın en iyi takımları arasında yer alan ev sahibi Yakın Doğu Üniversitesi, Çek Cumhuriyeti’nden USK Prague, İspanya’dan Perfumerias Avenida, Belçika’dan Castros Braine, Türkiye’den Galatasaray ile Hatay BŞB takımlarının mücadele edeceği Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası Kuzey Kıbrıslı basketbol severleri basketbola doyuracak.

Dün akşam saat 21:30’da KKTC’ye ilk gelen takım ev sahibi Yakın Doğu Üniversitesi oldu. Takımın menejeri Erhan Ayaz ve birçok basketbol sever tarafından karşılanan Yakın Doğu Melekleri iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve KKTC’de gerçekleşecek mini Euroleage olarak adlandırdıkları bu turnuvada KKTC’de kendi seyircisi önünde oynacayacakları maçlardan sonra  5 ekimde gerçekleşecek EuroCup Süper Kupa için kendilerine iyi bir moral olacağını belirttiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu