Gazimağusa’da Kundaklama… 2 Araç Yakıldı

Gazimağusa’da bu sabah saatlerinde 2 araç kundaklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, olay bu sabah saat 04.00 sıralarında Gazimağusa’da Ahmet İbrahim Sokak üzerinde meydana geldi.

Gülsün Yılsev adına kayıtlı olan ve Devlet Sosyal Konutları önünde park halinde bulunan HKH 374 ve KTF 421 plakalı salon araçların üzerine meçhul şahıs veya şahıslar tarafından yanıcı madde döküldü. Araçlar ateşe verildi. Her iki araçta ciddi maddi hasara yol açan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

2 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

Bostancı – Güzelyurt anayolu üzerinde şüpheli gördüğü bir şahıs üzerinde yaptığı aramada uyuşturucu bulan polis, 2 kişiyi tutukladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, şüphe üzerine aranan 26 yaşındaki Ç.B’nin (E) üzerinde yaklaşık 200 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Bahse konu şahıs ve meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan M.A.(E-27) tutuklandı.

BAHÇELİ VE ÇATALKÖY’DE HIRSIZLIK…2 TUTUKLU VAR

Bahçeli’de dün sabah hırsızlık oldu, bir araç da kasti hasara uğratıldı.

Polisin verdiği bilgiye göre, Bahçeli’de Palm Bay View sitesinde Ali Sharafat’a ait evin kapısı anahtarla açıldı. Evden, şarjlı matkap, elektrikli bıçkı gibi küçük ev aletleri çalındı. Aynı sitede park halinde bulunan Maria Magdalena Soare’ye ait MNY 620 plakalı aracın lastiği matkapla delinerek kasti hasara uğratıldı.

Meselede zanlı olarak görülen M.G.(E-43) tutuklandı.

ÇATALKÖY’DE BİR EVDEN PASAPORT, ZİYNET EŞYASI, DİPLOMA VE PARA ÇALINDI

Öte yandan, Çatalöy’de 21 ile 24 Aralık tarihleri arasında meydana geldiği tahmin edilen hırsızlıkla ilgili bir kişi tutuklandı.

Anna Necheporuk’a ait evin penceresinden hasar yapılmaksızın içeriye girildi, dolapta muhafaza edilen dijital kasadan Anna Necheporuk, Kian Alexander Golightly, Garrin Stephen Golightly ve Tiffany Reeve Golightly’e ait 5 pasaport çalındı. Kasan ayrıca muhtelif ziynet eşyaları ve Anna Necheporuk’a ait Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Bölümü diplomasıyla bin 500 sterlin nakit para alındı.

Meselede zanlı olarak görülen İ.K.(E-37) tutuklandı.

SAHTE VİZE DÜZENLEDİ, TUTUKLANDI

Adına kayıtlı pasaportla Türkiye’ye giriş yapabilmek için sahte vize düzenleyen ve sahtelediği Pakistan pasaportunu Girne Turizm Limanı’nda görevli memura vererek tedavüle süren M.F.(E-30) tutuklandı. Olayın, 28 Aralık’ta meydana geldiği açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu