“Kadife Sezonun” En Popüler Destinasyonları Açıklandı

Rusya’da “kadife sezonun” en popüler destinasyonları açıklandı. İşte Rus turistlerin sonbahar döneminde en çok tercih ettiği destinasyonlar…

Rusya’da “kadife sezon” olarak nitelendirilen Eylül – Ekim aylarının en gözde destinasyonları açıklandı.

Rusya’nın önde gelen sigorta şirketlerinden Rosgosstrakh’ın (RGS) yapılan seyahat sigortalarından yola çıkarak gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarına göre; Yunanistan, Türkiye ve Güney Kıbrıs “kadife sezonu”nun en popüler destinasyonları oldu.

Eylül – Ekim tatilleri için en popüler tatil destinasyonları sıralamasında %15.5 oranıyla Yunanistan ilk sırada yer alırken; Yunanistan’ı %10.4 oranıyla Türkiye ve %5.6 oranıyla Güney Kıbrıs izledi.

Rus tatilcilerin “kadife sezonu” için tercih ettikleri diğer ülkeler arasında Hırvatistan (%4.4) ve İtalya (%3.2) yer aldı. Seyahat sigortası yaptıranların %3.4’ü ise Almanya’ya seyahat edeceklerini belirtti.

Diğer tercih edilen destinasyonlar arasında ise Fas, Suudi Arabistan, Dominik Cumhuriyeti, Küba ve Çin yer aldı.

Ağustos ayında da Pink Elephant seyahat acentesinin genel müdürü Aleksan Mkrtchyan, İzvestiya Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Eylül ayı tatilleri için Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Türkiye’nin en çok tercih edilen destinasyonlar olduğunu belirtmişti.

Mkrtchyan, bu dönem için tatil fiyatlarının ortalama %20 düştüğünü açıklamıştı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu