KKTC Tanıtım Günleri Gaziantep’te Yapılıyor

Türkiye’de tanıtım faaliyetlerini yoğunlaştıran Turizm ve Çevre Bakanlığı, Gaziantep’te KKTC Tanıtım Günleri düzenliyor.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; Gaziantep’te gerçekleştirilecek etkinlikte KKTC’nin başta turizm, emlak ve yüksek öğrenim olanaklarının tanıtılacağı bildirildi.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun Tanıtım Günleri’ne katılmak üzere yarın Gaziantep’e gideceğine de yer verilen açıklamada, Ataoğlu’nun Gaziantep temasları kapsamında karşılıklı işbirliği olanaklarının geliştirilmesi için Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile de bir araya geleceği bildirildi.

Grand Hotel Gaziantep’te 7 Temmuz 2017’de (Cuma saat 20:00-22:00 saatleri arasında) verilecek kokteyl ile başlayacak etkinlik, 8 Temmuz 2017 tarihinde  (Cumartesi günü ise saat 18:00-22:00 saatleri arasında) Sanko Park Avm’de KKTC Tanıtım Şöleni ile devam edecek.

Kuzey Kıbrıs’ın insani, turistik, tarihi, sportif ve sağlık gibi özelliklerinin tanıtılacağı etkinlikte ayrıca B2B toplantılar da yapılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu