Lefkoşa’da İki Grup Arasındaki Kavgada 6 Kişi Tutuklandı, 2 Kişi Aranıyor

Yaralılardan Biri Ameliyat Edildi, Biri Taburcu Oldu

Lefkoşa’da Atatürk Caddesi’nde bugün iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili 6 kişiyi tutuklayan polis, iki kişinin de arandığını bildirdi.

Polis Basın Subaylığı, öğlen saat 13.00 sıralarında çıkan kavganın detaylarını “taammüden adam öldürmeye teşebbüs, yaralama, kavga ve rahatsızlık” başlığıyla açıkladı.

Açıklamada, sebebi henüz tespit edilemeyen tartışmada A.E. (E-23), E.B. (E-32) ve B.B. (E-31) bir taraf; A.M. (E-32), B.D. (E-25), H.D. (E-27) ve kimliği henüz tespit edilemeyen iki kişinin ise diğer taraf olmak üzere kavga ettiği belirtildi.

Olaya karışanların birbirlerine gelişigüzel vurduğu, bu sırada, B.D.’nin tasarrufunda bulunan bıçakla E.B.’yi vücudunun muhtelif yerlerinden dört kez bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs ettiği; H.D.’nin de tasarrufundaki ahşap sopayla B.B’nin başına vurarak ciddi şekilde darp ettiği kaydedildi.

Olayda ağır yaralanan E.B. kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. E.B.’nin ameliyat sonrası tedavisi sürüyor.

Kavgada hafif yaralanan B.B. ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Polis olaya karışan ve tespit edilen tüm zanlıların tutuklandığını, diğer iki zanlının ise arandığını ve soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu