Near East Bank Girne Park AVM Şubesi Başbakan Hüseyin Özgürgün Tarafından Açıldı

Near East Bank’ın Girne Park AVM’de Hizmet Veren Çağdaş Konseptli Şubesi Bugün Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı.

Girne Park AVM Şubesinin açılış törenine, Başbakan Hüseyin Özgürgün, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Sağlık Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, YDÜ Kurucu Rektörü Dr.Suat İ.Günsel, YDÜ Mütevell Heyeti Başkanı Doç.Dr. İrfan S. Günsel, Milletvekilleri, Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Cemre Günsel Haskasap, Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve bölge halkı  yoğun  ilgi gösterdi.

Başbakan Hüseyin Özgürgün açılışta yaptığı konuşmada, Near East Bank’ın Yakın Doğu Üniversitesi ile birlikte büyümesinden, ülke ekonomisine sürekli yatırımlar yapmasından mutlu olduğunu belirterek, ülkenin bağrından çıkan, yatırımları ile ülke sınırlarını aşan, binlerce insanımıza istihdam olanağı yaratan Yakın Doğu Grubuna ve Kurucusu Dr. Suat İ. Günsel’e ve ailesine teşekkür ederek sözlerine başladı.

Başbakan Hüseyin Özgürgün Near East Bank Girne Park AVM Şubesinin Açılışını Yaptı

Başbakan Hüseyin Özgürgün; “Yakın Doğu Ailesi, Özümüzden, İçimizden Çıkan Ve Her Alanda Başarıları Artık Sınırları Aşmıştır.”

Özgürgün; “Yakın Doğu Ailesi gerçekten büyüyor. Biz de ülkemiz adına gurur duyuyoruz. Eğitim’den Sağlığa, Spor’dan Ekonomiye ,özümüzden, içimizden çıkan ve her alanda başarıları artık sınırları aşmış Avrupa’da gururumuz olmuştur. Ben kestiremiyorum. 1990’ ların başında buraya geleceğini birisi kestiremezdi. Bundan sonra nereye gideceğinide kestiremez, bilemez diye düşünüyorum. Suat hoca ve ailesinde ki azim, çalışma ve istek o kadar büyük ki sınırlarını daha da genişletecek diye düşünüyorum. Yeni banka şubemiz hayırlısı olsun. Bankalar aracı kurumlarımızdır. Ülkemize finansman anlamında önemli katkılar sağlamaktadır. Yakın doğu bankta hızla büyüyerek ekonomimize finansman görevini, mevduat anlamında halkımızın birikimlerini değerlendirerek, ekonomiye bir aracı olarak, akışınıda sağlamaktadır.Near East Bank Girne Park AVM şubesi hayırlısı olsun, böyle bir günde aranızda olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” Dedi.

Doç.Dr.İrfan S.Günsel;“Güçlü Ekonomiler, Güçlü Ülkeler Yaratır”

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr.İrfan S. Günsel ise; “Bugünün özel bir anlamı var; Ekonomimize yön veren önemli bir kurumun, Near East Bank’ın yeni bir şubesinin daha açılışını Ada’mızda gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki güçlü ekonomiler, güçlü ülkeler yaratır. Güçlü ekonomi için ise sağlam bir finansal sistem ve altyapı gerekir.  İşte şu anda yaşadığımız bu ortak sevincin temelinde, bu amaç doğrultusunda temelini sağlamlaştırdığımız önemli bir günü sizlerle paylaşıyoruz.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr. İrfan S.Günsel

Yakın Doğu ailesi olarak bugün geçmişte olduğu gibi ülkemize kazandırdığımız her eserin bizim bu topraklardaki köklerimizi derinleştirdiğine, anavatanımız Türkiyemizle ve dünyayla daha da bütünleştirdiğine inanıyoruz. Bütünleşmeyi sağlarken bütünleşmenin yön merkezine güzel adamızı, Kıbrısımızı koyuyoruz. Günsel Ailesi olarak bizler her zaman ülkemizin kalkınmasına daha da ileri gitmesine katkı sağlamaya çalıştık. İşte bu nedenledir ki biz tüm yatırımlarımızı ülkemize yapıyoruz.

Doç.Dr. İrfan Günsel;“Ülkemizde Gerçekleştirdiğimiz Her Yatırım, Sadece Yakın Doğu Ailesine Değil, Bu Toprakların Geleceğine Ve İnsanların Yarınlarına Büyük Değerler Katacaktır”

Bizim inandığımız en önemli ilke şudur… Ülkemizde gerçekleştirdiğimiz her yatırım, sadece Yakın Doğu ailesine değil, bu toprakların geleceğine ve insanların yarınlarına büyük değerler katacaktır. Eğitimde olduğu kadar, finansal alanda da gerçekleştireceğimiz her büyüme hamlesi, bizi global anlamda daha üst noktalara taşıyacaktır. Dünya finans sistemiyle entegrasyon içerisinde olmamız, Ada’mıza olan bakış açısını da olumlu yönde etkileyecektir. Temel amacımız hep aynıdır. Ülkemizin her alanında yapacağımız yatırımların büyümesini, yeşermesini ve kökleşmesini sağlamak; tüm halkımız ve kurumlarımızla kalkınma yolculuğumuzu sürdürülebilir kılmaktır.

Doç.Dr. İrfan S.Günsel;“Near East Bank Bugün 16 Şube 222 Personeli İle Hızlı Ve Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Etmektedir”

Near East Bank, 1996 yılında Yakın Doğu Üniversitesi’nin içerisinde, yalnızca tek şube ile başlamış olduğu yolculuğuna, verimli ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle faaliyet göstererek, bugün 16 şube 222 personeli ile hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Sahip olduğu yetkin ve dinamik insan kaynağı, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı, benimsediği müşteri odaklı hizmet yaklaşımı, Near East Bank’ı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bankacılık sektöründe her geçen gün daha ileri bir konuma taşımaktadır.

Doç.Dr. İrfan S.Günsel; “Türkiye Temsilciliğini Açan İlk Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bankası Olmanın Gururunu Taşımaktayız..”

Ortaya koyduğu başarılar dışa açılım politikasına da yansıyan Near East, 2012 yılında sınırları aşarak Türkiye temsilciliğini faaliyete geçirmiştir. Türkiye’de temsilcilik açma izni alan ve Türkiye temsilciliğini açan ilk Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bankası olmanın gururunu taşımaktayız..

Doç.Dr. İrfan S.Günsel;“Yeni Şubemizle, Girne Bölgesine 21. Yüzyıl Üstün Bankacılık Hizmetini Sunmaya Başlıyoruz.”

Bugün sizlerle güzel bir adımı paylaşmanın heyecanını ve sevincini yaşıyorum. Ülkemizin Turizm başkenti olan Girnemizde, Girne Park AVM içerisinde açtığımız yeni şubemizle, Girne bölgesine de 21. yüzyıl üstün bankacılık hizmetini sunmaya başlıyoruz. Yeni Near East Bank Girne Park AVM şubemiz kaliteden ödün vermeyen çağdaş bankacılık anlayışı, işinde uzman personelleri ile müşteri odaklı hizmet anlayışı içerisinde faaliyet gösterecek, öncelikli değerimiz her zaman müşterimiz olacaktır.

Hizmet kalitesinde müşteri memnuniyetini her zaman beklenenin üzerinde karşılamak, teknolojik gelişimlere ve yeniliklere açık olarak en iyi kalitede hizmeti sağlayacak şubelerimizi müşterilerimizin hizmetine sunmak bizim görevimizdir.

Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak

Selami Kaçamak; “İştirakleriyle Birlikte Near East Bank Giderek Büyüyen Bir Grup Haline Gelmiştir”

Near East Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak açılış konuşmasında; “İştirakleriyle birlikte Near East Bank giderek büyüyen bir grup haline gelmiştir. Hizmette kaliteyi, büyümede ise güven ve istikrarı ön planda tutarak, ülkemiz bankacılığının gelişmesinde öncü bir rol oynamaktayız. Bununla birlikte, Bankamızın yeni Genel Müdürlük binasının inşaatı hızla sürmektedir. Yakın bir zaman içinde Bankamıza ve ülkemize yakışır, modern ve akıllı bir hizmet binasına kavuşacağız.” Dedi.

Kaçamak, Near East Bank Hakkında Haziran 2017 Tarihi İtibariyle Bazı Rakamlarıda Paylaştı;

  • Aktif büyüklük 1.100 milyon lira,
  • Mevduat 1 milyar lira,
  • Krediler 670 milyon lira,
  • Özvarlık 77 milyon liradır.

Kaçamak, yaklaşık 11 ay önce, 2016 Temmuz ayı sonunda Erülkü şubesinin açılışı sırasındaki konuşmamda verdiğim rakamlarla, bugünkü rakamlarımızı kıyasladığımızda, Bankamızın aldığı yol, çarpıcı biçimde ortaya çıkmaktadır. 11 ay içinde Bankamız;

  • Aktifte % 45,
  • Mevduatta % 50,
  • Kredide % 46,
  • Özkaynakta % 33 büyümüştür.

Halkımızın Bankamıza güveni ortadadır. Bizim de, bu güveni haketmek için gösterdiğimiz çaba ortadadır.

Rakamlar kıyaslandığında bir başka dikkat çekici nokta ortaya çıkmaktadır. 11 ay önce 216 olan personel sayımız bu gün itibariyle sadece % 3’lük bir artışla 222 kişiye ulaşmıştır. Bunun nedeni, nitelikli personelimiz ve hızla gelişen teknolojik altyapımızdır.

Konuşmaların ardında Açılış, Başbakan Hüseyin Özgürgün başta olmak üzere, Bakanlar, Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel,Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü ,Mütevelli Heyeti Başkanı, Girne Kaymakamı, Girne Belediye Başkanı, Rektörler, Near Eat Bank Genel Müdürü Selami Kaçamak ile birlikte kurdele kesimiyle hizmete açıldı…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu