Okul Müdürleri Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesini Gezdi

Girne Bölgesi İlköğretim Okul Müdürleri Girne Üniversitesi Hastanesi’ni Ziyaret Ederek Hastane ve Teknolojik Donanım Hakkında Bilgi Aldı.

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Girne Bölgesine bağlı İlköğretim Okul Müdürleri, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Söz konusu ziyarette, 23 Nisan İlkokul Müdürü Osman Fırat, Girne Maarif Anaokulu Müdür Muavini Cavidan Yağız, KTEV Şht. Hasan Cafer İlkokul Müdürü Hilmi Bağcıer, Ağırdağ – Dağyolu İlkokul Müdürü Benan Ağdelen, Çatalköy İlkokul Müdürü Suat Nailer, Esentepe İlkokul Müdürü Mehmet Karaali, Lapta İlkokulu Müdürü Tamer Kombaycı yer aldı.

Ziyarette; Girne Bölgesine bağlı İlköğretim Okul Müdürlerine,  Tıp Fakültesi Dekan Vekili ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüveyde Bundak, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mutlu Soykurt eşlik ederek Üniversite Hastanesi hakkında bilgi verdi.

3 TESLA MR ve Minimum Radyasyon Dozunda Çekim Yaparak 768 Kesit Görüntü Alabilen Tomografi Cihazı İleri Düzey Teşhisler İçin Halkımıza Sunulan Büyük Bir İmkan

15,000 metre kare kapalı alan üzerine kurulmuş, dörder katlı iki bloktan oluşan, Tıp Fakültesi Hastanesi’nin tüm birimlerini gezen İlkokul Müdürlerine, hastanede yer alan 3 Tesla MR, Çift Tüp Çift Dedektörlü  768 Kesite kadar görüntü alabilen Tomografi, Çift Kollu Anjiyo Cihazı, Mamografi ve Dijital Röntgenler tanıtıldı ve uygulanan tedaviler ve hekim kadrosu hakkında bilgi verildi.

Girne Üniversitesi Hastanesi’ne yaptıkları ziyarette edindikleri bilgilerin ve yerinde gördükleri donanımın ülkemize kazandırılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İlkokul Müdürleri; sağlık alanına yapılan bu büyük yatırımın tüm bölge halkına büyük bir imkan sağladığını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaret esnasında Girne Bölgesindeki ilkokullar ile Girne Üniversitesi Hastanesi’nin ortaklaşa düzenlemek üzere hali hazırda projelendirilmiş ve hazırlıkları sürmekte olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu