Polis Bayramda Mesaisini Arttırdı…

Lefkoşa’da Süleyman Aknar’a ait evin garajında bulunan salon araç ateşe verildi, olayda iki araç tamamen yandı.

Polis basın bültenine göre, bugün 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, Aknar’a ait salon araç üzerine muhtemelen yanıcı madde dökülerek yakıldı.

Yanan aracın yanında bulunan bir başka araç da tutuşarak tamamen yandı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Soruşturma devam ediyor.

GİRNE’DE BİR OTELİN PLAJINDA BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Girne’deki bir otelde müşteri olarak bulunan Namık Taşpınarlı’nın  (55) otelin plajında yüzdüğü sırada boğulma tehlikesi geçirdi.

Dün öğleden sonra saat 16.30’da meydana gelen olayda ilkyardım tedavisinden sonra Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Taşpınarlı’nın yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı belirtildi.

TÜRKMENKÖY’DE HİNT KENEVİRİ

Türkmenköy’de bir kuş çiftliğinde üç Hint keneviri bitkisi bulundu.

İsminin baş harfleri M.A.(E-32) olan şahsa ait çiftlikte dün yapılan aramada üç adet hintkeneviri bitkisi olduğuna inanılan bitki bulundu.

M.A. tutuklandı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

ERCAN’DA UYUŞTURUCU

Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye giriş yapan bir kişinin üzerinde 2 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Üzerinde bahse konu madde bulunan Ö.T. (E-25) tutuklandı.

ERCAN’DA PARA KAMBİYO YASASI’NA AYKIRI HAREKET 

Ercan Havalimanı’ndan, yasaların öngördüğü miktarın üzerinde bir parayla, yetkili makamlara beyan etmeden ülkeden çıkış yapmak isteyen isminin baş harfleri S.B. (E-61) olan bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bahse konu şahıs, dün, yasaların müsaade ettiği 10 bin Euro muadili döviz veya TL’den fazla para olan 20 bin 100 Euro nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC’den çıkış yapmaya çalışırken tespit edildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu