Polis Haberleri; Hırsızlık, Uyuşturucu,Ateşli Silah Kullanımı,Trafik …..

Polis Genel Müdürlüğü Basın subaylığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu madde tasarrufu,Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde ile meskun mahalde ateş etmek, Hırsızlık,Asayiş ve Trafik Kontrolüne takılan sürücülere gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi.

İşte Polis Basın Bültenine yansıyan Başlıklar… 

Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Hintkeneviri) Tasarrufu         
08-09.06.2017 tarihleri, 23.10-00.30 saatleri arasında, Gazimağusa’da O.W.M.A.(E-20)’nın ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet yarım içilmiş sarma sigara, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet öğütücü, uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan bir adet bong, yaklaşık 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Kokain Ve Hintkenviri) Tasarrufu (Gelişme)
07.06.2017 tarihinde, Metehan Kara Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapan ve tasarrufunda 30 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak tutuklanan A.M.(E-38)’nin, Alsancak’ta kalmakta olduğu ikametgahta, 08.06.2017 tarihinde yapılan aramada, 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile 5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi ile bir adet metal kaşık bulunarak emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Kanunsuz Ateşli Silah Ve Patlayıcı Madde Tasarrufu, Meskun Mahalde Ateş Etmek, Uygunsuz Tavr-I Hareket Ve Rahatsızlık
07.06.2017 tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Yiğitler’de E.K.(E-36), kardeşinin, dört kişi tarafından   darp edildiğini görmesi üzerine, tasarrufunda bulundurduğu av tüfeği ile havaya bir el ateş etmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK                                                                                                                                                  26.05.2017 tarihinde, saat 20.30 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Mobile Store” isimli iş yeri içerisinden bir adet dizüstü bilgisayarı çalmıştır. Olayın polisin bilgisine gelmesi züerine yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı tespit edilen  D.T.M. (E-27) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN
09.06.2017 tarihinde, saat 04.30 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren  “Cafe Maraş” isimli işyeri içerisinde bulunan derin dondurucu motorunun kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu bir adet derin dondurucu, bir adet buzdolabı, bir adet vantilatör, iki adet ahşap kapı, bir adet televizyon ve bir adet recever yanarak hasar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU
08.06.2017 tarihinde, 16.00-23.00 saatleri arasında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası dâhilinde “Asayiş ve Trafik Operasyonu” düzenlenmiştir. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, bet ofisleri, gece kulüpleri ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiş, ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu ise toplam 210 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 38 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu