Polisiye Haberler…

Gazimağusa’da 31 Aralık 2019’da ikametgahında rahatsızlanarak yaşamını yitiren Ali Kayaçlı’nın (E-61) “Akciğer enfeksiyonuna bağlı oluşan solunum yetmezliği” sonucu öldüğü tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre Kayaçlı’nın ölüm sebebi dün yapılan otopsi sonucu belirlendi.

HIRSIZLIK VE ZORLA ALI KOYMA
Haspolat’ta, aralarında sorun bulunan Kashif Mahmood’u zorla alıkoyup, darp e

derek, cep telefonunu, 50 TL para ile pasaportunu çalan U.A.(E-33) ve H.R.(E-28) tutuklandı.
30 Aralık tarihinde meydana gelen olayda bahse konu şahıslar Mahmood’u önce U.A.’nın ikametgahına götürerek, adı edileni ciddi şekilde darp ettikten sonra tasarrufunda bulunan cep telefonunu, 50 TL para ve pasaportunu çaldıktan sonra bir araç ile Lefkoşa’da H.R.’nin kalmakta olduğu eve götürerek düne kadar rızası dışında alıkoydu.

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET
Öte yandan dün saat 14.00 sıralarında, Ercan Havaalanı’nda E.C. (E-47) tasarrufunda 10.000 euro muadili döviz veya Türk lirasından fazla para olan 20 bin ABD Doları nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden  KKTC’den çıkış yapacağı sırada tespit edildi.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

YANGIN
Gazimağusa’da bugün saat 03.30 sıralarında, küçük sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Tözün Kuru Temizleme isimli iş yerinin ön avlusu içerisinde henüz tespit edilemeyen bir nedenden çıkan yangın sonucu avlu içerisinde bulunan 20 adet demir kasa içerisinde muhafaza edilen muhtelif  çarşaf ve havlular yandı.

Yangında ayrıca, 6 adet 1x3m abatlarında plastikten mamül duvar paneli ve bir adet alüminyum pencere ısıdan eriyerek zarar gördü.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, polisin olaylar hakkındaki soruşturmaları devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu