Sağlık Turizmi Konseyi’nden Hastanedeki Annelere Ziyaret

Savaşan: Annelerimizin, İhtiyaç Anında Değil Her Zaman Yanında Olmalıyız!

Kuzey Kıbrıs’da sağlık hizmeti almak için bulunan anne turistleri ziyaret eden Dr. Ahmet Savaşan, annelerin, gerek aile, gerekse de toplum içinde hak ettiği saygıyı görmesi gerektiğine dikkat çekerek, herkesin kendi annesi ile diğer bütün anneleri sadece bir gün değil, her gün baş tacı yapması gerektiğini vurguladı.

Konseyden yapılan açıklamaya göre; Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Savaşan’ın, Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı ve Konsey YK Üyesi Dr. Remzi Gardiyanoğlu, Özel Hastaneler Birliği Başkanı ve Konsey YK Üyesi Dr. Hayat İzel, YDÜ Hastanesi İşletme Direktörü ve Konsey YK Üyesi Özgü Bayraktar ile birlikte Anneler Günü’nde Kuzey Kıbrıs’ta sağlık hizmeti almak için bulunan anne turistleri ve hastaları ziyaret ettiği ve anneler gününü kutladığı bildirildi.

 

Annelik, en saf, en masum ve en kutsal duygudur…

Anneliğin değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, yeri doldurulamayan, Dünya’nın en güzel, en saf, en masum ve en kutsal duygusu olduğunu dile getiren Savaşan “bizleri Dünya’ya getiren, tüm zorluklara göğüs gererek büyüten, yetiştiren, eğiten, öğreten, hayatımızın en değerli ve en kutsal varlığı, baş tacımız olan annelerimiz; güce güç, umutlara umut katan en değerli varlıklarımızdır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız bütün güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur” ifadelerini kullandı.

 

Siz annelerimize ne kadar minnet ve hizmet etsek azdır…

Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkatin, karşılıksız sevginin ve sınırsız özverinin başka hiçbir yerde bulunmadığının altını çizen Savaşan, “yılmak nedir bilmeden sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen siz annelerimize ne kadar minnet ve hizmet etsek azdır. Sizlerin çocuklarınıza ve sevdiklerinize en erken bir zamanda şifa ile kavuşmanız öncelikli hedefimizdir. Sizlerin ve bütün annelerin anneler gününü içtenlikle kuluyor, hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu