Savaşan EMİTT’te 35 Ülke Temsilcisi İle Bir Araya Geldi

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Savaşan, 24. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılarak 35 ülke temsilcisi ile görüştü.

Konseyden yapılan açıklamaya göre; Dünya’nın dört bir yanından turizm profesyonellerini, alım heyetlerini ve sektörün uzmanlarını bir araya getiren fuara Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, KITSAB, KITOB ve diğer sektör yöneticileriyle birlikte katılan Ahmet Savaşan’ın, fuar alanında gerçekleştirilerek turizm ekonomisi, yeni trendler, önümüzdeki on yıla damga vuracak teknoloji ve inovasyonlar gibi küresel ve yerel konuların tartışıldığı uluslararası toplantılarda ülkemizi temsil ettiği bildirildi.

Karşılıklı işbirliği olanakları geliştirilecek…

Savaşan’ın Sağlık Turizmi alanında karşılıklı işbirliği olanaklarının geliştirilmesine yönelik olarak Meksika, Almanya, Sırbistan, İngiltere, Bulgaristan, Dubai, Japonya, Litvanya, Güney Kore, Endonezya, Hindistan, Özbekistan, Azerbaycan, Gine, Çin, Nepal, Kosova, Brezilya, Makedonya’nın da içinde bulunduğu 35 ülke temsilcisiyle de bir araya geldiğine yer verilen açıklamada, yeni anlaşmalar da imzalayacağına dikkat çekildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu