SON DAKİKA…İzmir’de Patlama.. İşte Patlama Anı

Son dakika haberi İzmir’den geldi. İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gönderildi.

Son dakika İzmir patlama haberi… saat 16:10 sularında İzmir adliye sarayı kenarında bombalı bir araç patladı. İzmir’in Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliyesi mevkiinde patlama meydana geldi. patlamanın ardından sıcak çatışma yaşandı..Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

2 Terörist Öldürüldü 1 Terörist Aranıyor..

1 Polis 1 Adliye çalışanı Şehit oldu, 10 yaralı var…

İzmir Adliyesi’ndeki patlamanın bir görgü tanığı o anları anlattı: “Arabayla polis memuruna vurdu, içinden çıktı ve bombayı patlattı.”

Bir diğer görgü tanığı avukat Çağatay Akar, NTV’ye yaptığı açıklamada çok şiddetli bir patlama duyduklarını söyledi. Akar, “Bir patlama sesi duyuldu. Sonra çatışma meydana geldi. Çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Çok sayıda ambulans ve polis aracı sevk edildi.” dedi.

İZMİR’DEKİ PATLAMAYA YAYIN YASAĞI
İzmir’deki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildi. RTÜK’ten yapılan açıklamada “Başbakanlık tarafından İzmir’deki patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildi” denildi.


İşte Patlama Anı…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu