Survivor’da Şok Diskalifiye… Acun Ilıcalı O İsmi Açıkladı

Survivor’da kim diskalifiye oldu sorusunun cevabı haberimizde. Survivor’da adaya bir isim daha veda etti. Acun Ilıcalı, adaya bir kişinin daha veda ettiğini açıkladı. Peki Survivor’da kim diskalifiye oldu? İşte Survivor ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Survivor’da kim diskalifiye oldu? Survivor 20. Bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra deyim yerindeyse Türkiye’nin gündemne oturdu.. Survivor’da adaya kimin veda ettiği ise merak konusu oldu. Gün içersindeki Survivor Panaroma’da ve diğer programlarda  bir çok yorumlar yapıldı.. Acun Ilıcalı, Survivor’da adaya bir kişinin veda ettiğini açıkladı. Survivor 20. Bölüm fragmanında acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, çok önemli bir durum olduğunu belirterek yarışmacılardan bir kişinin eksik olduğunu söyledi. O yarışmacının Kuzey Kıbrıs’taki büyük finaldeki önemli adaylardan biri olduğunu dile getiren Ilıcalı, Eser West’in artık Survivor’da olmayacağını ifade etti.

SURVİVOR’DA ESER WEST AÇLIĞA DAYANAMADI?

Survivor 20. Bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı adaya bir kişinin veda ettiğini açıkladı. Acun Ilıcalı bu akşam TV 8 ekranlarında Acil Durum Konseyi ile Ünlüler ve Gönüllüleri bir araya getirerek;  “böyle br durumun çok nadir olduğunu ve günün sonunda Eser West’in kendisine başvurarak Survivor şartlarına artık daha fazla dayanamayacağını ve ayrılmak istediğini bildirdi. Bizlerde Dr. Metin beyle bir toplantı yapıp ayrılmasına onay verdik.”

Acun Ilıcalı “Gönüllüler Adasına” Eser West’in yerine yeni bir aday’ın katılacağınıda açıkladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu