“Türkiye’de 21 Otel İçin Proje İnceliyor; Görüşme Yapıyoruz”

Accor Grubu Chief Commercial Officer (COO-Dünya Ticaret Başkanı) Yiğit Sezgin’den otel grubunun Türkiye’de planladığı yeni otel yatırımlarına ilişkin açıklamalar…

Dünya Gazetesi’nin köşe yazarlarından Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Accor Grubu Chief Commercial Officer (COO-Dünya Ticaret Başkanı) Yiğit Sezgin ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını paylaştı.

Accor Grubu’nun Türkiye’ye dönük planlarını paylaşan Yiğit Sezgin; “İstanbul, Bodrum, Bursa ve Kapadokya’da oteller işletmek üzere girişimlerimiz, görüşmelerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yiğit Sezgin’in otel grubunun Türkiye’ye dönük planlarına ilişkin yaptığı açıklamalarda öne çıkan satır başları şu şekilde:

  • Delano ve Swissotel markalarımızla Uludağ’a giriyoruz. Swiss’i Çeşme, Antalya ve Kapadokya’da da konumlandıracağız. Bodrum’da da Raffles ve Delano planımız var. Türkiye’de 15 otel için imza attık, 20-21 kadar proje için de görüşüyoruz.
  • Türkiye’de aralarında Swissotel, Novotel, Ibis, Mövenpick, Fairmont, MGallery, Mercure, Rixos gibi zincirlerin aralarında olduğu 13 markamızla varız. Toplam 54 oteli işletiyoruz.
  • Swissotel Uludağ, bu kış kapılarını açacak. Swissotel Çeşme otelimiz 2022 yazında hizmete girecek.

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu