Lefkoşa’da Tüyler Ürperten Taciz İddiası

Lefkoşa’da Taşkınköy bölgesinde 43 yaşındaki ‘baba’, 14 ve 17 yaşındaki iki öz kızına ‘üç yıl’ boyunca, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

İddiya göre, babanın, öz kızlarına 11 ve 14 yaşından bugüne ayrı tarih ve zamanlarda, vahim bir şekilde cinsel saldırıda bulundu.

Çocuklarla tek tek evde baş başa kaldığı zamanları kollayan zanlı baba, tacizlerini gerçekleştirdiği ve olayı bu şekilde üç yıldır örtbas edebildiği belirtildi.

14 yaşında olan küçük kız kardeşin, ablasına, üç yıldır babasının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu itiraf etmesiyle, 17 yaşındaki abla da küçük kardeşine aynı itirafta bulunarak yıllarca yaşadıkları korkunç travmayı annelerine de aktardılar.

Önce büyük şok yaşayarak neyapacağını bilmeyen anne kız kardeşinin evine sığındı. Ardından yakın çevresinin de desteğini alan anne olayı polise bildirmeye gittiği öğrenildi.

Bir Annenin Yavrularını Korumak İçin;”Kızlarımın İsimleri Lütfen Basında Yayınlanmasın”

Yaşananları öğrenince büyük travma yaşayan anne, kızlarıyla birlikte Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giderek, suç duyurusunda bulundu ve karakolda, “Çocuklarıma bakabilmek için tatil yapmaksızın çalışıyorum. Ne olur çocuklarımı düşünsünler ve isimlerini açık yayınlamasınlar” diyerek, gözyaşı döktüğü ve psikolojisinin çok kötü durumda olduğu öğrenildi.

İşte Tacize Uğrayan 14 Yaşındaki Kızın Anlattıkları;

“Hasta yatağımda dahi taciz ediyordu…”

Migreni olduğunu söyleyen kız çocuğu, migreni tuttuğunda yataktan kalkamadığını, babasının başucuna geldiğini ve saatlerce taciz ettiğini anlattı.

Çocukların polise verdikleri ifadede yer alanlar, kan dondurdu. İki kız çocuğu, babalarından kurtulmak için, anneleri işten dönene dek, eve girmemek için ödev yapacaklarını söyleyip, bahane ürettiklerini de anlattı.

Tacizci Babadan Şok İtiraf; “Çocuklarım ne söylediyse doğrudur…”

İfade vermekten kaçınan zanlı M.B.Y.’nin, polise sadece, “Çocuklarım ne söylediyse doğrudur…” dediği öğrenildi.

“Çocuğun cinsel istismarı” ve “Çocuğa cinsel taciz”, suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Yargıç Cenkay İnan’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Gözdem Çeliker Sarp, tanık olarak, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Hamza Tarman’ı dinletti.

Polis, mahkemede detaylı şahadet verdi

Mahkemeye yeminli şahadet veren Tarman, Taşkınköy’de bir apartmanda ikamet eden 43 yaşındaki zanlı M.B.Y’nin, aynı evde yaşadığı 17 ve 14 yaşlarındaki öz kızlarına, 2013 yılından bugüne farklı tarih ve farklı zamanlarda, vücutlarını soyarak, cinsel istismarda bulunup, porno filmlerini aratmayacak şekilde davranışlarda bulunup, cinsel saldırıda bulunduğunu mahkemeye aktardı.

Polis memuru Hamza Tarman, olayın 22 Ocak’ta polisin bilgisine geldiğine dikkat çekerek, mahkemeden temin edilen tutuklama emriyle zanlının konu ikametgahta tespit edilerek, gözaltına alındığını belirtti.

Olayın toplumda infial yaratacağına ve tahkikatın titizlikle yürütüldüğüne vurgu yapan Tarman, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu