Vatan Şaşmaz’ın Ölümünde Yeni Gelişme!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Öte yandan olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz Beşiktaş’taki bir otelde, eski manken Filiz Aker (55) tarafından 4 kurşunla vurularak öldürüldü. Aker daha sonra kendisini başından vurarak intihar etti. Aker’in Şaşmaz’dan 3 dakika önce odaya girdiği, Şaşmaz’ın odaya girmesinden sonra olayın yaşandığı belirlendi.

Şaşmaz’ın sırtından vurulduğu, Aker’in de başına ateş açarak intihar ettiği tespit edildi.

Polisin ilk belirlemelerine göre Aker, Vatan Şaşmaz’ın sırtına 4 kurşun sıktı. Şaşmaz’ın kaçmaya çalışırken vurulduğu değerlendiriliyor.

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR: FİLİZ AKER 1 AYDIR OTELDE KALIYOR

İlk gelen belirlemelere göre Vatan Şaşmaz’ı öldüren ve daha sonra intihar eden Filiz Aker’in yaklaşık bir aydır aynı otelde kaldığı ortaya çıktı.

Aker, Green Card sahibi ve ABD’de yaşıyor. 1963 doğumlu Aker’in ruhsatlı silahı olduğu ve olayın da bu silahla gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre Filiz Aker akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir telefon aldı. Teleefonun ardından odaya çıkan ve bir süre haber alınamayan Aker’i merak eden arkadaşları odaya çıktı, ancak kapı açılmadı. Otel görevlilerinin kapıyı açmasıyla korkunç gerçek ortaya çıktı.

POLİS EKİPLERİNİN İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Öte yandan polis ekiplerinin oteldeki incelemeleri sürüyor. Edinilen bilgilere göre Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in cesetleri halen otelde bulunuyor. Olayın otelin 10. katında yaşandığı öğrenildi.

Açıklamada, cenazelerin otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüleceği bildirildi

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu