Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı 2020-2021 Öğretim Yılı için Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora başvuruları başladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, YÖK ve YÖDAK onaylı Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı programlarına 2020-2021 Öğretim Yılı için 40 Lisans, 15 Yüksek Lisans ve 5 Doktora öğrencisi kabul edilecektir.

KKTC vatandaşları için; Online olarak yapılacak sınav; 1 Temmuz 2020 Çarşamba ve 2 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 10:00 da başlayacak şekilde gerçekleşecektir. Sınav linki ve sınav saati sınava girmek üzere başvuru yapan  öğrencilerin mailine gönderilecektir.

Yüz yüze gerçekleşecek sınav ise 3 Temmuz 2020, Cuma günü saat 10:00’da Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Sarayı Giriş Katı, Müzik Öğretmenliği Bölümü Orkestra ve Mioy Sınıfı’nda yapılacaktır.

Kayıt Yapılabilecek Adresler:

Yurt dışında bulunan KKTC yurttaşı adaylar, bulundukları illerdeki Yakın Doğu Üniversitesi Temsilciliklerine ve/veya  erkan.sulun@neu.edu.tremine.kivancoztug@neu.edu.tr  adresine;

KKTC yurttaşı adaylar Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığını 0392 680 20 00 numaralı telefondan dahili 5501/5101’i arayarak bilgi alabilir,  erkan.sulun@neu.edu.tr  ve  emine.kivancoztug@neu.edu.tr,  adreslerine mail göndererk ön kayıt yaptırabilirler.

Başvuru Bilgileri

*Yetenek sınavına girme talebinde bulunan öğrencilerin, başvuru maillerinde olması gereken bilgiler, aday öğrencinin;

Adı-soyadı

Mezun Olduğu Okul/Şehir

Telefon Numarası

e-mail adresi

*Ayrıca aday öğrencilerin sınava yüz yüze veya online girme taleplerini de ön kayıt başvurusunda bildirmeleri gerekmektedir.

*Sınav içeriği bilgisi , online gerçekleşleştirilecek sınav linki ve saati sınava girmek için başvuruda bulunan  öğrencilere mail olarak bildirilecektir.

* Sınav sonuçları 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü, kazanan öğrencilere mail gönderilerek bildirilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu