THY Eurocup Şampiyonunu Kutladı

THY Yetkilileri Yakın Doğu Üniversitesinin Eurocup Şampiyonluğunu Kutladı…

Türk Hava Yolları Yetkilileri, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’i ziyaret ederek, Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın elde ettiği FIBA Kadınlar EuroCup şampiyonluğunu kutladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Türk Hava Yolları Kıbrıs Pazarlama Müdürü Uğur Kelce, THY Genel Müdürlüğü Kurumsal Satış Başkanlığı uzmanları ve Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Tüzünkan ile Yakın Doğu Üniversitesi Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan hazır bulundu.

Türk Hava Yolları Kıbrıs Pazarlama Müdürü Uğur Kelce ziyarette, Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e, üzerinde Yakın Doğu Üniversitesi yazılı Boeing 777 model maket uçak hediye etti.

Kelce: “ Şampiyonluk Gurur Verici…”

Yakın Doğu Üniversitesinin eğitimde olduğu gibi sporda da büyük başarılar elde etmesinin gurur verici olduğunu dile getiren THY Kıbrıs Pazarlama Müdürü Kelce, Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın elde ettiği şampiyonluk ile mutluluk duyduklarını söyledi.

Doğru İnsanlarla Başarıya Ulaşmak Rastlantısal Değil…

Şampiyonlukların kutlamalarla taçlandığını ifade eden Kelce, Doç. Dr. İrfan Günsel şahsında elde edilmesi zor şampiyonlukta büyük emeği ve gayreti geçen başta takım oyuncuları ve antrenörü ile idari ve teknik kadroyu tebrik etti. “Önemli olan yakalanan başarıları sürdürebilmektir” diyen Kelce, doğru insanlarla başarıya ulaşılmasının rastlantısal olmadığını da sözlerine ekledi.

Başarılarınızdan Mutluluk Duyuyoruz…

“Sizlerin ülkenize ve insanınıza inanarak hayatın pek çok alanında ülkeniz adına gerek ulusal gerekse uluslararası alandaki başarılarınızı takdirle izliyor ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz” diyen Kelce, Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Avrupa’da ve Dünya’da daha nice gurur veren başarılar elde etmesi temennisinde bulundu.

Doç. Dr. İrfan S. Günsel Ziyaretten Memnuniyet Duydu…

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel de kabulde yaptığı konuşmada, Türk insanını Dünya ile buluşturan, Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı olan Türk Hava Yolları’nın, EuroCup Şampiyonluğu vesilesi ile gerçekletirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nda yer alan herkesin ülkemizin adını en iyi şekilde temsil edebilmek amacıyla çok büyük bir çaba gösterdiğini dile getiren Doç. Dr. Günsel, “Ülkemizin bayrağını buralara taşıyabilmek bizim için büyük bir gurur. Bu kupayı hep birlikte kazandık. Ülkemize armağan ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu