Yakın Doğu Üniversitesi Olympiacos’u Ağırlıyor…

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroCup’ın dördüncü haftasında evinde Yunanistan temsilcisi Olympiacos’u ağırlayacak.Kıbrıs’tan çok sayıda taraftar istanbul’a gidiyor.

Grup liderliğinin belirleneceği maç her iki takım içinde büyük önem taşıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki güçlü takımın karşılaşacağı rövanş maçı, 1 Aralık 2016 Perşembe günü saat 18:00’de, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.

Kıbrıs’tan Güçlü Taraftar Desteği….

Yakın Doğu Üniversitesi daha önce Atina’da oynanan ilk maçta Olyimpiacos’u 55-53 mağlup etmişti. EuroCup Grubunda lider durumda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi’ne zorlu mücadelede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden güçlü bir taraftar desteği eşlik edecek.  Çok sayıda seyirci maçı izlemek ve Yakın Doğu Üniversitesi’ne destek vermek amacı ile Perşembe günü İstanbul’a gidecek.

 Tarihi Maç BRT 1 HD Kanalından Canlı Yayınlanacak…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Eurocup’a giden ilk Kıbrıs Türk takımı olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın, Yunan temsilcisi Olympiacos takımı ile oynayacağı tarihi maç BRT 1 HD kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kalaycıoğlu: “ Sert ve Zor Bir Mücadele Bizi Bekliyor…Grup Liderliği İçin Sahada En Sert Mücadelemizi Ortaya Koyacağız”

Olimpiyakos’la kendi evlerinde mücadele edecekleri önemli maçı değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, önemli bir grup birinciliği maçı olduğunu belirterek seyirci desteğine dikkat çekti. Maç sonucunun EuroCup’ta mücadele ettikleri D grubu birincisinin belirleneceğine dikkat çeken Baş antrenör Kalaycıoğlu, “ Önemli, zor ve sert bir mücadele olacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin beşinci haftasında galibiyet elde ettiğimiz Galatasaray maçı sertlik açısından iyi bir hazırlık oldu bizim için. Bu maçta da sahada gösterdiğimiz sertliği sergileyip, maçı kazanarak gruptan lider olarak ayrılmak istiyoruz.

Angelica’nin biraz rahatsızlığı var onu maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Olympiacos’ta kadrosunu güçlendirdi. Amerikalı oyuncu Doneeka Hodges’i kadroya aldılar. İlk maçta Zoi  Dimitrakou yer almamıştı, bu maç o da saha da olacak.  Kısacası büyük bir çekişme yaşanacağı bir maç olacak.

Büyük taraftar desteğinden alacağımız motivasyonla sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. Özellikle Kıbrıs’tan maç için gelecek olan taraftarlarımızın tribün desteği bizi hem onurlandıracak hem de güç katacak” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu