Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bir Çocuğun Hayatına Daha Dokundu…

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Kanserle Savaş Vakfı yararına “Kanserle Mücadelede Bizde Varız” sloganı ile  kermes düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, yoğun bir katılımla gerçekleşen kermeste, Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu ürünlerin satışı gerçekleşti. Bölüm öğrencileri öğretim elemanlarıyla keyifli bir gün geçirirken, düzenlenen kermesle kanserle savaşta bir çocuğun daha hayatına dokundu.

Yoğun ilgi gören kermeste yapılan satışlar sonucunda elde edilen tüm gelir Kemal Saraçoğlu Kanserle Savaş Vakfına bağışlandı. Kermeste Yakın Doğu Üniversitesi Dans Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu dans gösterisinin yanında müzik guruplarından “Gece Vardiyası” da kermese katılanlara keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Kermese destek veren Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ  ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu, bu tarz aktivitelerin toplumsal bir sorumluluk olduğunu ve her alanda artarak düzenlenmesi gerektiğini dile getirdiler. Böylesine anlamlı aktivitelerin yıl içerisinde Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenmeye devam edileceği ifade edilirken, aktivitenin  gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretim elemanı, öğretim üyeleri ve öğrencileri tebrik ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu