YDÜ İletişim Fakültesi ‘Sokakta Sinema’ Gösterimlerine Devam Ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo, TV ve Sinema Bölümü, Sinema Kulübü, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü ile birlikte gençlik gecesi düzenledi. İletişim Fakültesi ve Sinema Kulübü tarafından organize edilen gösterim, “Sinema Sokakta” etkinlikleri kapsamında bu kez Güzelyurt Bandabuliya’da gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Radyo, TV ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap ve Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Seval Zaifoğlu tarafından koordine edilen etkinlik,  Radyo, TV ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Emrah Öztürk, Uzman Aptullah Sayar, Öğrenci Asistanı Çağlayan Dursun ve YDÜ Sinema Kulübü öğrencilerinin katkıları ile gerçekleştirildiği belirtildi.

Doç.Dr.Fevzi Kasap; Amacımız, Gençlerimizi Kaynaştırma Ve Sinema Kültürünü Yaygınlaştırmak”

Güzelyurt bölge gençliğini kaynaştırma ve sinema kültürünü yaygınlaştırma amacıyla düzenlenen gecede,  Yönetmen Çağan Irmak’ın “Nadide Hayat” filminin gösterimi yapıldı. Yeşilada Lions Kulübü üyelerinin ve bölge gençliğinin yoğun katılım gösterdiği gecede duygusal anlar yaşandı.

Doç.Dr.Kasap; Sinemanın Daha Geniş Çevrelere Ulaştırılması Konusunda Tüm Sivil Toplum Örgütleri İle İşbirliğine Hazırız”

Gösterim sonrası,  Yeşilada Lions kulübü Başkanı Seval Zaifoğlu,  Doç. Dr. Fevzi Kasap’a ve katkı koyanlara teşekkür belgesi takdim ederek,  YDÜ Radyo, TV ve Sinema Bölümü ile işbirliğine devam etme arzusunda olduklarını vurguladı.  Doç. Dr. Fevzi Kasap ise yaptığı konuşmada sinemanın geniş çevrelere ulaşması yönünde katkılarından dolayı Lions Kulübü’ne teşekkür etti. Kasap, sinemanın daha geniş çevrelere ulaştırılması konusunda duyarlı olduklarını ve bu yönde tüm sivil toplum örgütleri ile işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu