“21. Yüzyılın Yüzleri Maske Sergisi” Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar Sergi Salonunda Sergilendi…

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, Sosyal Hizmetler ve Özel Eğitim Ana Bilim Dalı öğrencileri Yaratıcı Drama dersi kapsamında ’21. Yüzyılın Yüzleri Maske Sergisi’ hazırladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Sergi Salonunda yer alan serginin açılışı, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici,  Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilimdalı Başkanı Doç. Dr. Umut Akçıl,  Enstitü Müdürü Prof. Dr. Fahriye Altınay, Yaratıcı Drama Ana Bilimdalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emine Kıvanç Öztuğ, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin Baysen ve Ders Sorumlusu Uz. Emine Koşucu, Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Sınıf Öğretmenliği Bölümü, Sosyal Hizmetler Bölümü ve Üstün Zekalılar Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergide, Prof. Dr. Mirici, öğrencileri yaratıcı çalışmalarından ötürü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Sergi koordinatörü Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Elemanı Uz. Emine Koşucu ise sergi kapsamında,  öğrencilerin 21. yüzyılın İnsan Yüzleri ile ilgili birbirinden yaratıcı maskeler ve sanat eserleri sergilediğini belirtti. Koşucu, sergi salonunu dolduranların birbirinden yaratıcı maske çalışmalarını görme ve maske hikayerini okuyup, inceleme fırsatına yakaladıklarını ve fikir paylaşımında bulunduklarını vurguladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu