Özyiğit; “Denktaş Hayal Dünyasında Yaşıyor”

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit ve heyeti,  bölge ziyaretleri kapsamında Yeşilköy, Serdarlı ve Gönendere’yi ziyaretinde vurguladı; “Kıbrıs’ta federal çözüm için yürütülen müzakere sürecine güçlü destek veriyoruz””

Özyiğit,  “Zorlukların farkındayız, bugüne kadar ortaya konan çaba, efor ve sağlanan gelişme boşa gitmemelidir. Bunun için de en temel ihtiyaç cesaret ve kararlılıktır. Önümüzde tarihi bir fırsat bulunmaktadır ve bu fırsat  çözümle taçlanmalıdır” dedi.

TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Özyiğit, toplumdaki değişim iradesinin artan kararlılıkla sürdüğünü, özellikle  son iki seçimde başlayan değişim iradesinin, halkın büyük çoğunluğunda artarak devam ettiğini kaydetti.

TDP Genel Başkanı Özyiğit,  toplumun büyük çoğunluğunun hükümetin icraatlarına yönelik ciddi bir tepki içinde olduğunu söyledi.

Özellikle toplumun iradesini ve hukuku göz ardı eden karar ve uygulamaların çok büyük tepkiyle karşılaştığını savunan Özyiğit, halkın, kendi iradesini yok sayan, toplumsal değil, zümresel menfaat peşinde koşan hükümete hesap soracağı günü beklediğini ifade etti.

‘Denktaş Hayal Dünyasından Yaşıyor’

Hükümet ortağı Başbakan Yardımcısı DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın ‘hükümetin icraatları muhalefeti çıldırtıyor’ söylemine  atıfta bulunan Özyiğit, “Belli ki Sayın  Denktaş halkın arasına karışmıyor, biz vatandaşlarla sürekli bir araya geliyoruz hükümetin icraatlarından memnun olan vatandaş daha görmedik. Sayın Denktaş hayal dünyasında yaşıyor” iddiasında bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu