6.Uluslararası Kardeşlik Pikniği

Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu Geleneksel olarak yapmış olduğu Uluslararası Kardeşlik Pikniği’ni 7 Mayıs Pazar günü yaptı.

Pikniğe katılanları Ödüllü yarışmalar, Voleybol Turnuvası, Halat Çekme yarışı ve Doğa Yürüşü gibi birçok etkinlik karşıladı. Bunun yanında Sabah Kahvaltısı ve Pikniğin olmassa olmazı Mangal Katılımcılara İkram edildi. 6.Uluslararası Kardeşlik Pikniğine Öğrenci ve Halktan yoğun Katılım oldu.

Akdemi Kıbrıs Gelişim Platformu desteklerinden ötürü Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbet, Girne Öztep Kebap salonu ve Lefkoşa Paşa Döner’e Teşekkürlerini sundu.

Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu Girne’de 1 erkek, Lefkoşa’da 2 erkek ve 1 Bayan olmak üzere toplam 4 Öğrenci konuk evleri ile hizmetlerini sürdürüyor  Bunun yanısıra Kıbrıs’ta 10 yıldır yapmış olduğu projelerle Ada genelinde halka ve öğrencilere hitap ederek çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor…

Bunlardan bazıları; “Tea Talk” adı altında Türkiye’den alanında uzman kişiler ile vatandaş ve öğrencilere sıcak bir sohbet ortamı oluşturuyor, Akademi Kıbrıs  yapmış olduğu geleneksel Satranç turnuvası, Voleybol turnuvası,Futbol turnuvası, Huzurevi Ziyaretleri, Geleneksel Kardeşlik Pikniği, Diksiyon kursu, Ney kursu, Okçuluk Kursu, Osmanlıca Kursu gibi çalışmalar sürdürmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu