Antalya ve KKTC’de yılbaşı programları, Hangi otelde hangi şarkıcı olacak?

Bu yıl cuma akşamına denk gelen yılbaşında Kıbrıs ve Antalya’dakiler başta olmak üzere, oteller sanatçılarla yeni yıla girmeye hazırlanıyor. Oteller geçen yıl pandemi nedeniyle düzenlemedikleri şarkıcıların sahneye çıktığı programlar bu yıl düzenliyor.

Başta Antalya olmak üzere diğer kıyı bölgeleri ve şehir otelleri ile KTTC’deki oteller yılbaşı özel eğlence programları hazırladı.

Rusya’dan talep var

Otellerin yılbaşı eğlence programlarına iç pazarın yanında özellikle Rusya’dan da talep olduğu belirtiliyor.

Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, yılbaşını Antalya’da geçirmek isteyen başta Ruslar olmak üzere diğer yabancılarla Antalya 2021 yılını9 milyon ziyaretçi ile kapatabilir. Antalya bu yıl dünyada en çok turist alan şehir olabilir” dedi.

Hangi otelde hangi şarkıcı 

Afyonkarahisar’daki termal otellerde Derya Uluğ, Aslı Hünel, İlker Görgeç, Işın Karaca, Güliz Ayla; Sapanca’da Şevval Sam; Kocaeli’de Yeşim Salkım ve Merve Özbey; Abant’ta Gökhan Sezen; Bursa’da Rafet El Roman; İstanbul’da Mehmet Erdem; Bodrum’da Kuşum Aydın. Tarkan ise yılbaşında Mısır’daki bir otelde sahneye çıkacak.

Antalya’daki otellerde kimler olacak 

Antalya’daki beş yıldızlı otellerde Volkan Konak, Ebru Gündeş, İskender Paydaş, Ezgi Ayşe, Murat Alpsu, Della Miles, Karsu, Nellv White, Dirfters Tribute, Burcu Tokdemir, Alya, Linet, Selami Şahin, Ziynet Şali konser verecek. KKTC’deki otellerde Koray Avcı, Tan Taşçı, Deniz Seki, Funda Arar, Korhan Saygıner, Fatih Örek, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Hadise, Sertaç Gönültaş, Nalan, Aşkın Nur Yengi konserleri olacak.

Kaynak
Turizm Gazetesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu