“Bilim Üretmek İçin 100 Neden” Başlıklı Konferanslar Dizisi YDÜ’de Devam Ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi, alanlarında en iyi olup h-indeksleri 50’nin üzerinde olan akademisyenlere kendi araştırma ve bilim üretme süreçlerindeki deneyimlerini anlatma fırsatı verdiği “Bilim Üretmek için 100 neden” başlıklı konferanslar dizisi çerçevesinde ikinci biliminsanını ağırlıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 16 Ekim 2017 tarihinde ikincisi gerçekleştirilecek konferansta, enerji sistemleri konusunda ulusal ve uluslararası sayısız çalışmaları olan Prof. Dr. Arif Hepbaşlı TS EN ISO 50001:2011 Enerji Yönetim Sistem Standardı: Uygulama ve Deneyimler” başlıklı sunumu ile katılımcılarla birlikte olacağı belirtildi.

Açıklamada, Prof.Dr. Arif Hepbaşlı’nın konuşmacı olarak katılacağı TS EN ISO 50001:2011 Enerji Yönetim Sistem Standardı: Uygulama ve Deneyimler sunumu, YDÜ Hastanesi 101 No’lu salonda  16 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 12:30’da başlayacağı ve ilgi duyan herkesin davetli olduğu bildirildi. 

Prof.Dr. Arif Hepbaşlı

Prof. Dr. Arif Hepbaşlı Kimdir?

1958 yılı İzmir doğumludur. 36 yıllık iş yaşamı olup, bunun 10 yılı değişik sanayi kuruluşları ve geri kalanı ise, 1996 yılından beri, farklı üniversitelerde çalışarak geçmiştir/halen geçmektedir. 645 adetten (295’den fazlası SCI kapsamında makale) fazla bilimsel yayının yazarı/ortak yazarıdır. 30.09.2017 tarihi itibariyle, Web of Science (WOS) kategorisinde akademik ayak izi (h-indeks) 43 ve atıf sayısı 6279 (kendi atıfsız) iken, Google Akademik kapsamında ise, 60 h-indeksle 12346 atıf almıştır. Çok sayıda ulusal/uluslararası bilimsel etkinliklerin organizasyonunda yer alan/almakta olan Dr. Hepbaşlı, prestijli 7 derginin Uluslararası Yayın Danışma Kurulu Üyesi ve 1 uluslararası derginin Yardımcı Editörü olup, ayrıca, enerjiyle ilgili çok sayıda ulusal ve uluslararası dergilere ve projelere de hakemlik yapmaktadır. HORIZON 2020 Enerji Programı Türkiye Uzmanlarından birisi olup, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Enerji Çalışma Grubu üyesidir. Bunun yanı sıra, ulusal ve uluslararası bazda, değişik meslek kuruluşları üyelikleri olup, ilgi alanları çerçevesinde sanayiye de uzun yıllardır danışmanlık hizmeti vermektedir. Sertifikalı Enerji Yöneticisi olan Dr. Hepbaşlı; İngilizce ve Almanca bilmektedir. Evli olup, bir kız babasıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu