Çayyolu’nda Güzel Müzik Ve Kahve Arayanların Adresi: Paper

2-3 yıl kadar önce Bestekar Sokak’ta bohem iç mekan tasarımı ile kapılarını kahve severlere açan Paper Roasting Coffee, 1.5 yıl önce ikinci şubesini Ümitköy’de Mutlukent yakınlarında açtı. Araya giren pandemi nedeniyle Ümitköy’deki Paper tadları ile yeni tanışma fırsatım olsa da, bundan sonra özellikle çocuklu zamanlarda tercih edeceğimi hissettiğim mekan, sakin ve ferah bir atmosfere sahip.

Taze Çekilmiş Kahve

Artık kahve denilince her sokak arasında pek çok seçeneğimiz olduğu bir gerçek, ancak bana göre içmiş olmak için içmekten ziyade, taze ve yanmamış, lezzetli kahve içmek hala her mekanda mümkün değil. Paper bu anlamda beni üzmedi ve kahvenin yanında ayaküstü atıştırmalık seçenekleri ile de cezbetti. Seçeneği bol tatlılara ek olarak soğuk sandviçleri ve özellikle kendi üretimleri olan İsveç çikolataları İle göz dolduran kafe ferah iç mekan tasarımı ile de özellikle pandemi dönemi için güzel bir alternatif.

Ruhun Gıdası Müzik

Güzel kahvenin en güzel eşlikçisi bana göre güzel müzik. Ve ne yazık ki güzel kahve içtiğim pek çok mekanda anlam veremediğim bir şekilde ruhu besleyen değil de, kafayı şişiren gece klübü müzikleri çokça tercih ediliyor. Ya ben yaşlanıyorum ya da artık rafine lezzetlere eşlik eden rafine müziğin de bir o kadar besleyici olduğu gerçeği unutuluyor. Bu bağlamda, oturduğum süre boyunca yormadan enerji veren müzik listesi ile Paper Roasting Coffee benden geçer not aldı ve günümü güzel kılan küçük bir ayrıntı olarak hafızamda yer etti. Ümitköy’de yaşayanlar ya da yolu düşenler için tavsiyemdir…

Paper Roasting Coffee Ümitköy

https://paperroastingcoffee.com/

Mutlukent Mah. 1947. Sok. No:18 Galeria AVM ilerisi PTT karşısı Ümitköy Çankaya / Ankara

+90-312-425-04-00

https://instagram.com/papercoffeechocolate

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu