Hırsızlık Aldı Başını Gitti…

GİRNE

Girne’de , Atatürk Caddesi üzerindeki “Garanti Teknoloji” isimli iş yerinin güneye bakan vitrin camı taşla kırılarak hasara uğratıldıktan sonra içeriye girilerek muhtelif marka ve modellerde 32 cep telefonunu ile 2 bin 500 TL nakit para çalınmıştı

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen geniş çaplı soruşturmada, S.T.(E-18) ve İ.D.(E-33)’ün çalınan telefonlardan birisini, Lefkoşa’da cep telefonu satışı yapan bir iş yerine 1200 TL karşılığında satarak sahtekârlıkla para temin ettiği ortaya çıktı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

GAZİMAĞUSA

Gazimağusa’da, dün gece 00.30 sıralarında, İsmet İnönü Bulvarı’ndaki “Seçkin Market” isimli markette polis tarafından yapılan kontrolde, cinsel gücü artırıcı 12 paket jel bulunarak emare olarak alındı.

Polis açıklamasına göre, bahse konu işyeri çalışanı Ü.S.(E-36) hakkında yasal işlem başlatıldı.

LEFKOŞA

Lefkoşa’da, Şokmar Market’in önünde park halinde bulunan Neslihan Aygün’e ait aracın camları sert bir cisimle kırılarak, araçtaki para cüzdanı ve 1400 TL nakit para çalındı.

4 Haziran sabahı meydana gelen olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada olayla bağlantısı olduğu tespit edilen J.T.D.S.R.(E-22) tutuklandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu