Jet2holidays İspanya Ve Hırvatistan Programını Askıya Aldı

İngiliz tur operatörü Jet2.com ve havayolu firması Jet2holidays, Kasım ayına kadar İspanya (anakara) ve Hırvatistan tatil ve uçuş programını askıya aldığını duyurdu.

Jet2holidays, 31 Ekim 2020 tarihine kadar İspanya (anakara) ve Hırvatistan’a yönelik tüm seferlerini iptal etti.

Hırvatistan, 20 Ağustos’ta Birleşik Krallık Hükümeti’nin “güvenli ülkeler listesinden” çıkarılmıştı. Bu karar sonrasında İngiliz tatilcilerin, Hırvatistan’dan ülkelerine döndüklerinde 14 günlük karantinaya girmeleri gerekiyor.

İspanya ise, 25 Temmuz’da güvenli ülkeler listesinden çıkarılmıştı.

Jet2holidays’in Kasım ayından önceki tüm Hırvatistan uçuşları otomatik olarak iptal edilecek ve müşterilere tam geri ödeme yapılacak.

İngiliz tur operatörü tarafından acentelere yapılan açıklamada, “Jet2holidays ve Jet2.com, devam eden COVID-19 salgını nedeniyle Hırvatistan’a yönelik uçuş ve tatil programını askıya alma kararı aldı” denildi.

Diğer yandan Jet2, Malaga, Alicante ve Barselona da dahil olmak üzere İspanya (anakara) tatillerinin aynı tarihe kadar iptal edildiğini doğruladı.

Yapılan açıklamada; “Müşterilerinizin yeniden rezervasyon yapabilmesi için önümüzdeki hafta Algarve (Portekiz), Yunanistan, Güney Kıbrıs ve Türkiye dahil olmak üzere alternatif destinasyonlarda tatil seçenekleri sunacağız” denildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu