Lefkoşa Gençlik Derneği Üçüncü Kuruluş Yıl Dönümünü Kutluyor

Lefkoşa Gençlik Derneği Başkanı Mustafa Özbilgehan, gençlere kendilerine her zaman yer bulabilecekleri ve kendilerini her zaman ifade edebilecekleri bir derneğin var olduğunu hissettirmenin en önemli görevleri olduğunu kaydetti.
Özbilgehan derneğin üçüncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Dernek bugün üçüncü yılını doldururken yola çıkarken ki zorlukları atlatmış ve köklerini yere salmaya çalışan genç bir dernek olarak bugün yaşantımızda” ifadelerini kullandı.
Mustafa Özbilgehan, derneğin en büyük hedefinin çalışmalarını sürekli hâle getirmek olduğunu belirtti.
Açıklamasında dernek faaliyetlerine değinen Özbilgehan, “Bundan sonra da faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Bu üç yılda derneğimizde görev alan tüm arkadaşlara bu fırsatta teşekkürlerimi sunarak bundan sonra da birlikte üretmeye ve mücadele etmeye devam edeceğimizin altını çizerim.” ifadelerine yer verdi.


