Meclisin Gündeminde Cenevre Var

1.Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa Milletvekili Sayın Asım Akansoy’un, “Cenevre’ye Doğru Kıbrıs Sorunu” ile ilgili güncel konuşma istemi.

2.Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefke Milletvekili Sayın Salahi Şahiner’in, “KIB-TEK Akaryakıt İhalesinde Gelinen Durum” ile ilgili güncel konuşma istemi.

3.Toplumcu Demokrasi Partisi Girne Milletvekili Sayın Zeki Çeler’in, “Girne/Karaoğlanoğlu Halkının Rekreasyon (Karaoğlanoğlu Spor Kulübü ve Karaoğlanoğlu Avcılık Atıcılık Kulübünün) Balıkçı Barınağı Kullanımında Olması Gereken  Arazi  ve Limanın Turizm Bakanlığı Tarafından Özel Şirkete Kiralanması” ile ilgili güncel konuşma istemi.

4.Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa Milletvekili Sayın Erkut Şahali’nin, “Tarihi Çarpıtanlarla Yürümek” ile ilgili güncel konuşma istemi.

5.Halkın Partisi Lefkoşa Milletvekili Sayın Tolga Atakan’ın, “Hayalet Hükümet’’ ile ilgili güncel konuşma istemi.

6. Cumhuriyetçi Türk Partisi Girne Milletvekili Sayın Fazilet Özdenefe’nin, “Cenevre’ye Giderken Hükümetin Hukuk Tanımazlığı” ile ilgili güncel konuşma istemi.

7.Halkın Partisi Gazimağusa Milletvekili Sayın Ayşegül Baybars’ın, “Pandemiden Etkilenen Çalışma Hayatı” ile ilgili güncel konuşma istemi.

8.Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili Sayın Zorlu Töre’nin, “Atatürk, 23 Nisan Ulusal  Egemenlik  ve  Cenevre Görüşmesi” ile ilgili güncel konuşma istemi.

9.Toplumcu Demokrasi Partisi Gazimağusa Milletvekili Sayın Hüseyin Angolemli’nin, “Covid-19’dan Kaynaklanan Tarım ve Hayvancılık Sorunları”  ile ilgili güncel konuşma istemi.

10.Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefkoşa Milletvekili Sayın Doğuş Derya’nın, “Bardak Daha Ne Kadar Taşacak ?” ile ilgili güncel konuşma istemi.

11.Cumhuriyetçi Türk Partisi İskele  Milletvekili Sayın Biray Hamzaoğulları’nın, “Bafra Köyünden Meclise ve Tarım Bakanlığına Mektup” ile ilgili güncel konuşma istemi.

12.Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefkoşa Milletvekili Sayın Sıla Usar İncirli’nin, “Pandemi Yönetimindeki Zaafiyetler” ile ilgili güncel konuşma istemi.

13.Cumhuriyetçi Türk Partisi Gazimağusa Milletvekili Sayın Teberrüken Uluçay’ın, “Pandemi, Ekonomi ve Siyaset” ile ilgili güncel konuşma istemi.

14.Halkın Partisi Lefkoşa Milletvekili Sayın Kudret Özersay’ın, “Hükümetin Vurdumduymazlığı ve Hukuk Tanımazlığı” ile ilgili güncel konuşma istemi

Kaynak : Kıbrıs Gazetesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu