Odessa’daki İlk Otelini Açtı

Karadeniz kıyısında bulunan Radisson Hotel City Centre Odessa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna’da faaliyet gösteren yedinci, Odessa’daki ilk oteli olarak hizmete açıldı.

Radisson Hotel City Centre Odessa, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı dükkanlar, restoranlar ve barların bulunduğu; Odessa Opera Binası, ünlü Potemkin merdivenleri ve hareketli Odessa Limanı’na yakın, kentin ana caddesi Derybasivska üzerinde, Odessa’nın kalbinde yer alıyor.

Tarihi şehir merkezi Derybasivska’da yer alan Radisson Hotel City Centre Odessa, 90 odalık kapasitesiyle hizmet verecek.

ETKİNLİKLER İÇİN İKİ TOPLANTI SALONU

Radisson Hotel City Centre Odessa iş toplantısı veya etkinlik düzenlemek isteyen misafirleri için, 85 kişilik konferans salonuna sahip. 30 – 85 kişilik 2 toplantı salonu, küçük çaplı etkinliklerin yanı sıra daha büyük kutlamalara da imkân sağlıyor.

YILMAZ YILDIRIMLAR: 1.445 ODAMIZ İLE UKRAYNA’DA KONUMUMUZUN GÜÇLENECEĞİNE İNANIYORUZ

Radisson Otel Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar otel açılışıyla ilgili:

“Odessa’daki ilk Radisson otelinin kapılarını açmaktan memnuniyet duyuyoruz. Radisson, misafirlerin iş/yaşam dengesine odaklanmalarını ve seyahat deneyimlerinde ahengi yakalamalarını sağlayan, İskandinav esintileriyle misafirperverlik sunan seçkin bir otel markasıdır. Markanın Ukrayna pazarı genelinde güçlü bir potansiyeli olduğuna ve faaliyette ve gelişim aşamasındaki 1.445 odamız ile konumumuzun güçleneceğine inanıyoruz.” dedi.

Radisson Hotel City Centre Odessa Genel Müdürü Olga Mischenko “Odessa’daki bu yepyeni otelde misafirlerimizi ağırlamaktan büyük bir heyecan ve memnuniyet duyuyoruz. Misafirlerimize Karadeniz’in incisinde hatırlamaya değer sonsuz anlar yaşatma konusunda çok heyecanlıyız. Misafirlerimizin Radisson Hotel City Centre Odessa sayesinde bu eşsiz ve tarihi şehri keşfetmekten keyif alacaklarına inanıyoruz.” dedi.

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu