Tourism Diary Magazine 3. Sayı Hazırlıkları Başladı

Turizme dair en eğlenceli konuları yeni seyahat dergisi Tourism Diary ile ele alan Turizm Günlüğü Gazetesi, üçüncü sayı için kollarını sıvadı. 1 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak üçüncü sayı; kış mevsimini sevenlere ve sevmek isteyenlere en özel içerikleriyle geliyor.

İlk dört sayısı için “mevsim” temasıyla yayın hayatına başlayan Tourism Diary, bu sayısında Aralık-Ocak-Şubat aylarında gidilebilecek en güzel destinasyonları, şehirleri okurlarıyla buluşturacak.

ROTA OLUŞTURULDU! (:

Üçüncü sayısında gastronomiden modaya en iyi önerileri sıralamaya hazırlanan Tourism Diary, yılbaşı ve noel’i de unutmadığı bir içerik dizisiyle en iyi tavsiyeleri, aktiviteleri ve rotaları sunmaya geliyor.

Bu kış farklı bir otel deneyimi yaşamak isteyenlere ise en özel seçkiler oluşturan Tourism Diary, daha birçok konusuyla bu mevsim tüm seyahat severlerin rotasını oluşturacak.

DEĞERLİ İSİMLERDEN EN ÖZEL İÇERİKLER

Derginin üçüncü sayısına Sahra Gülal; dağ evi & otelleri, en iyi kış destinasyonlarında Aynur Tattersall; Erciyes’i, Melih Daşgın; Svalbard’ı, yeni nesil sosyal seyahat ağı Travelinsightpedia ile büyüleyici yurt dışı adresleri, yeni yıl önerileriyle Sibel Gür gibi birbirinden değerli isimler farklı konu başlıkları ile renk katıyor.

Siz de 3. sayımızda yer almak istiyorsanız haber içeriklerinizi ve reklam isteklerinizi iletisim@turizmgunlugu.com adresinden hemen bize ulaştırabilirsiniz.

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu