Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Bu Akşam Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Trabzonspor Fenerbahçe maçı geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’la karşılaşacak.

Trabzonspor için veda gecesi. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda son maç. Trabzonspor ligin ikinci yarısında yeni sahasında olacak. Taraftarların gözü maç saatinde.

Trabzsonpor bu akşam son kez Avni Akerde Sahaya Çıkacak…

Trabzsonpor Fenerbahçe’yi bu akşam Avni Aker’de konuk edecek. Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Trabzonspor son kez Avni Aker’de maça çıkacak. Lig’in ikinci yarısında yeni stadında oynayacak olan Trabzsonspor’da bu akşam tarihi veda akşamı.  Taraftarlar Trabzonspor Fenerbahçe maçının saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 16 hafasında oynanacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00’de LİG TV’den canlı olarak yayınlanacak.  Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapılacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Onur, Uğur, Durica, Zeki, M.Akbaş, Onazi, Okay, M.Ekici, Castillo, Yusuf, N’doye

FENERBAHÇE: Volkan, Neustadter, Kjaer, Şener, İsmail, M.Topal, Souza, Alper, Lens, V.Şen (Aatıf), Sow
Tarihi veda

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında maçlarını yeni stadında oynayacak Trabzonspor, Avni Aker Stadı’na son kez çıkıyor. Bordo-mavililer 1951 yılından beri kullandığı stadında son lig maçında Fenerbahçe’yi mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Tarihi bir vedanın olacağı Avni Aker’de Trabzonspor ile Fenerbahçe, daha önce 48 kez karşı karşıya geldi. Türkiye Kupası çeyrek finalinde, 13 Şubat 1974 tarihinde başlayan rekabette tarihi statta oynanan 43’ü lig, 5’i Türkiye Kupası olmak üzere 48 karşılaşmada Trabzonspor 20, Fenerbahçe 16 galibiyet aldı, taraflar 12 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Trabzonspor 55, Fenerbahçe 50 gol attı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu