Uyuşturucu ile Mücadele İçin “Yaşam Öğrendikçe Güzel”

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun  Uyuşturucu ile Mücadele Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Yaşam Öğrendikçe Güzel” sloganı ile düzenlediği etkinlik dün tamamlandı.

Tatlısu Belediyesi ve Başbakanlık Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın desteği ile   düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler, etkinliğin paydaşları arasında yer alan  İskele’deki Royal Riding Club’ı ziyaret etti

Burada çocuklara binicilik sporu ve at sevgisinin önemi üzerinde eğitim verildi ve ardından atlara  gezinti yapıldı.

İskele Royal Riding Club’daki etkinliğin ardından   geziye katılan çocuklar Tatlısu Belediyesi’nin konuğu oldular.

Tatlısu Belediyesi’ne ait Zambak Tatil Köyü’nün tesislerine giden çocuklar burada yedikleri öğle yemeğinin ardından denize girdiler. Ardından  deniz voleybolu ve  hentbol yarışmaları düzenlendi.

Yarışmaları kazanan takımlara ödülleri Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu tarafından takdim edildi. Karaokçu etkinliğe katkılerından dolayı Başkan Oran’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan burada yaptığı konuşmada, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun düzenlediği Uyuşturucuyle Mücadele Haftası’ndaki “Yaşam Öğrendikçe  Güzel” etkinliğine sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu