Yakın Doğu Koleji Başarıya Doymuyor

Yakın Doğu Koleji Öğrencileri Fransa Eğitim Bakanlığı onaylı DELF sınavlarında % 100 Başarı Göstererek Diplomalarını Aldılar

Yakın Doğu Koleji yabancı dildeki iddiasını sürdürerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen Fransızca DELF sınavlarında başarı gösteren tüm öğrencilere Arabahmet Kültürevi’nde düzenlenen bir törenle diplomaların verildiği bildirildi.

Yakın Doğu Kolejinde de ayrı bir tören düzenlenerek, DELF sınavlarında A1 ve A2 düzeyinde başarı gösteren kolej öğrencileri tebrik edildi.

Işılay Arkan; “Gelen Başarı YDK’nın Konuya Verdiği Önemi Ortaya Koyuyor”

Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan , ikinci yabancı dilde yıl boyu disiplinli bir çalışma sürecinin ardından elde edilen bu başarının kolejin bu konuya verdiği önemi de ortaya koyduğunu ve bu konuda haklı olarak duyulan gururu ifade ettiğini belirterek, öğrencileri tebrik etti ve sınav hazırlığında emeği geçen Fransızca öğretmenlerine de teşekkür etti.

Gülin Lopez; “Fransa Eğitim Bakanlığı Onaylı DELF Sınavlarında % 100 Oranındaki Başarı Bizleri Gururlandırdı”

Yakın Doğu Koleji Fransızca Bölüm Başkanı Gülin Lopez ise, Fransız Eğitim DELF Diploması’na yönelik sınavlara kolej bünyesinde açılan hazırlık kurslarıyla yıl boyunca disiplinli bir şekilde hazırlanıldığını vurguladı. Özverili çalışmalar sonucunda elde edilen % 100 oranındaki başarıların kendilerini gururlandırdığı gibi öğrencilerin de bir üst seviyedeki sınavlara hazırlanırken motivasyonunu artırdığını belirtti.

Fransa Eğitim Bakanlığı onaylı DELF sınavları, Avrupa Birliği Ortak Dil Kriterleri’ne uygun olarak yapılmakta olup, diplomalar uluslararası düzeyde geçerliliğe sahip olduğunu belirten Lopez,ileriki yaşamlarında kişilerin özgeçmişlerinde önemli bir yer alacak bu belgelerin her biri ayrı ayrı birer dil pasaportu niteliği taşıması bakımından da önem arz etmektedir dedi.

Başarı Gösteren Öğrenciler:

A1 A2
Lara Öztay – Ayşe Lord
Nilsu Doğa Taşçıoğlu – Ece Ecesoy
Bensu Sürel – Gülten Emirtaneoğlu
Yağmur Hacıahmetoğlu – Özgem İpek Öge
Münevver Kadiroğulları – Selin Lidya Çakmak
Pembe Oduncuoğlu – Nazemin Mendeli
Zehra Erdemsiz – Selin Ayfer
Marin Fadıloğluları – Dila Elmas
Irmak Yamak – Ramiz Oğulcan Tüfekçier
Havva Özen – Hasren Faiz
Eda Köseoğlu – Doğukan Baysal
– Sanem Fikriye Çıldam
– Hatice Aydoğan
– Gülce Yetişmiş
– Özten Kıvılcım
– Hazal Polat
– Laven N. Mutluel

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu