Yassıada’ya İnşa Edilen 125 Odalı Otel Kapılarını Açtı

27 Mayıs darbesinden sonra Celal Bayar, Adnan Menderes ve DP’lilerin yargılandığı ve geçen yıl “Demokrasi ve Özgürlük Adası” olarak açılan Yassıada’ya yapılan otel rezervasyon almaya başladı.

Müze, kongre salonu ve caminin olduğu adada “demokrasi” temalı kongre ve toplantılar için gelen misafirlere yönelik olarak inşa edildiği duyurulan otelin adı “Katre Island Hotel”.

OTEL 125 ODALI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile 137 Oda ve Borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş’nin sahibi olduğu otelin oda fiyatları dikkat çekti.

Katre Island Hotel’de, 450 metrekarelik kral dairesinde bir gece konaklamanın bedeli 70-76 bin TL arasında değişiyor. Otelde kapalı yüzme havuzları, spa ve mescit de bulunuyor.

KRAL DAİRESİNİN GECELİK FİYATI: 70-76 BİN TL

İnternette otel rezervasyonlarının yapıldığı sitelerde yer alan bilgilere göre, otelin en pahalı odası olan 450 metrekare büyüklüğündeki kral dairesinin gecelik fiyatı 70-76 bin TL arasında değişiyor. Odanın fiyatı, sitelerin kampanyalarına ve ödeme seçenekleri sebebiyle değişkenlik gösteriyor.

125 odası, kapalı yüzme havuzları, mescidi, kongre salonu, VIP odaları, spa’sı ve saunası bulunan otelin en uygun konaklama seçeneği olan deluxe odanın, yine kampanya ve ödeme seçeneklerine göre gecelik 1200 TL ile 1400 TL arasında değişiyor.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na inşa edilen dev lüks otele rezervasyonların yapıldığı ETS Tur’un sitesine göre oda fiyatları 1,383 TL’den başlıyor ve 2,025 TL’ye kadar yükselebiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu