Anadolujet Turizm Odaklı Uçuşlarını Artıyor

AnadoluJet yurt dışından Türkiye’nin üç önemli turistik noktasına haftada 102 uçuş düzenleyecek.

Türk Hava Yolları’nın (THY) markası AnadoluJet, yaz döneminde turizm odaklı yurt dışı uçuşlarını artırarak Avrupa ve Orta Doğu’daki 19 yeni noktadan Antalya, Dalaman ve Bodrum’a haftada 102 sefer düzenleyecek.

ANTALYA’YA 11 ÜLKE 16 ŞEHİRDEN UÇUŞ DÜZENLEYECEK

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, AnadoluJet’in ülke turizmine katkı sağlamak amacıyla Akdeniz’in turizm başkenti Antalya’ya 11 ülke, 16 şehirden haftalık 70 frekans uçuş gerçekleştireceği belirtildi.

Hannover, Hamburg, Bremen, Köln ve Stuttgart’tan oluşan 5 nokta ile en fazla uçuş gerçekleştirilen ülkenin Almanya olduğu kaydedilen açıklamada, “Saraybosna, Üsküp, Birmingham, Londra, Köln ve Tel Aviv’den düzenlenecek haftalık 7’şer frekansla sırayı Bosna Hersek, Makedonya, İngiltere, Sırbistan ve İsrail izleyecek. Antalya’nın eşsiz deniz ve kumsalıyla buluşmak isteyen turistler için ayrıca Zürih, Brüksel ve Beyrut’tan 4’er, Amsterdam, Prag, Hamburg ve Hannover’den 3’er, Sofya’dan 2, Bremen ve Stuttgart’tan ise 1’er sefer icra edilecek” denildi.

DALAMAN VE BODRUM UÇUŞLARI

Açıklamada, AnadoluJet’in turizm hamlesi kapsamında Dalaman Havalimanı’na Londra Stansted ve Birmingham’dan haftalık 7’şer, Kiev’den 4, Beyrut’tan 3, Odessa ve Amsterdam’dan 2’şer olmak üzere haftalık 25 frekans uçuş, mavi bayraklı koylarıyla yabancı turistlerin ilgi odağı olan Bodrum Havalimanı’na ise Saraybosna, Beyrut ve Amsterdam’dan 2 ve Priştine’den 1 olmak üzere haftalık 7 sefer planlanacağı bildirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu