“Arizona Üniversitesi Kıbrıs Global Kampüsü”Nün Yatay Geçiş İle Öğrenci Alımlarına Başladığı Duyuruldu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan “Arizona Üniversitesi Kıbrıs Global Kampüsü”nün yatay geçiş ile öğrenci alımlarına başladığı duyuruldu.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, Arizona Üniversitesi Kıbrıs Global Kampüsü’ne yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin; 1’inci, 2’inci ya da 3’üncü sınıflarda yatay geçiş yapma hakkına sahip oldukları belirtildi.

Açıklamada, tüm KKTC, TC ve yurtdışındaki tanınırlığı olan üniversitelerden yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin,  yeni öğrenci adayları gibi, Arizona öğrencilerinin faydalandığı özel burs ve imkanlardan yararlanma şansına sahip olacakları ifade edildi.

SON BAŞVURU GÜNÜ 15 EYLÜL
Başvuruda bulunacak öğrencilerin, transkriptlerinin genel ortalamasının 4 üzerinden 2,5 ve üzeri olması, İngilizce yeterlilik noktasında ise IELTS’de 6.0 ve üzeri, TOEFL’da ise 70 ve üzeri puana sahip olması gerektiği belirtildi.

Son başvuru tarihinin 15 Eylül Salı  günü olduğu bildirilen açıklamada, aday öğrencilerin başvuru ve detaylı bilgi için, arizona.gau.edu.tr web adresi, gauglobal@gau.edu.tr mail adresi yada  +90 548 855 1111 numaralı Whatsapp bilgi hattına başvurabileceği bildirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu