Cruisera Nehir Turlarına Başladı

Nehir turlarının önde gelen markalarından Cruisera, normalleşme süreci kapsamında pandemi sonrası ilk nehir turunu gerçekleştirdi. Uzun süre sonra gerçekleştirilen bu nehir turu sonrasında Cruisera Kurucu Ortağı Hamza Şahin bir müjde daha verdi. 

Gemi ve nehir turlarının önde gelen markalarından, İspanyol ortaklı Cruisera uzun bir aradan sonra Tuna Nehir Turu’nu gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle uzun bir süre sonra gerçekleşen bu turun detaylarını, gemilerde alınan COVID-19 önlemlerini Cruisera Kurucu Ortağı Hamza Şahin ile konuştuk.

Hamza Şahin, seyahat severler tarafından oldukça rağbet gören Avrupa Noel Pazarları Turları’nın yeniden başlayacağı tarihi de açıkladı.

🚢 CRUISERA, TUNA NEHİR TURLARINA 19 EYLÜL’DE BAŞLADI

Cruisera olarak, pandemi sonrasında ilk cruise turunuzu gerçekleştirdiniz. Nasıl geçti? Talep nasıldı?

Merhabalar, ilk cruise nehir turumuz “Prag başlangıçlı Tuna Turumuz” oldu. Tuna Nehir Turlarımız 19 Eylül’de başladı.

Coronavirus dönemi sonrasında ilk gerçekleştirdiğimiz bu turda personelimiz ve konuklarımız hem Prag girişinde hem de tüm seyahatleri boyunca herhangi bir sorun yaşamadı.

🚢 “GERİ DÖNÜŞLER OLDUKÇA OLUMLU”

Pandemi sonrasında düzenlediğiniz ilk cruise turunun ardından konuklarınızdan ne yönde geri dönüşler aldınız?

Misafirlerimizden aldığımız ilk izlenim ve geri dönüşler oldukça olumlu çünkü uzun süreli kapanma, sıfıra yakın bir sosyal hayat psikolojik olarak insanların daha fazla içine kapanmasına neden oluyor.

Özellikle kapalı ortam dışında yapılan aktiviteler sayesinde geziden sonra misafirler şunu fark etti: “Her şeye rağmen Avrupa’da yaşam akıp gidiyor. Bunu paylaşmak istedik ve bunu gerçekleştirdiğimiz için oldukça memnunuz.”

Pandeminin ardından turizmde kurallar yeniden yazılıyor. Gemilerinizde coronavirus için aldığınız önlem ve tedbirler nelerdir?

Aşılarını zamanında yaptıran yolcular için ek bir önlem alınmıyor. Gemilerimizin restoranlarında yemek servisi eskiden tek oturum olarak gerçekleştiriliyordu. Şimdi ise iki oturum olarak gerçekleştiriliyor. Diğer yandan masalar arası mesafe daha açık…

Bunun yanı sıra, şunu da hatırlatmam da fayda var; insanlar açık güvertelerde maskesiz dolaşabilir.

🚢 CRUISERA AVRUPA NOEL PAZARLARI TURLARI İÇİN GÜN SAYIYOR

Şu anda hangi rotalarda cruise turları düzenliyorsunuz? Yakın dönemde düzenleyeceğiniz cruise turları hakkında bilgi alabilir miyiz?

Şu an için “Prag başlangıçlı 8 gecelik Tuna Turumuzu” düzenliyoruz.

Bunun yanı sıra sizinle güzel bir haber daha paylaşmak isteriz. Cruisera olarak iki senenin ardından Avrupa Noel Pazarları Turu’nu yeniden düzenlemeye karar verdik.

Butik “CruceVita” gemimiz ile 1 Aralık itibaren Basel, Colmar, Strasbourg, Köln gibi büyük Noel Pazarları’nın bulunduğu rotalarda turlarımız başlayacak.

Coronavirus nedeniyle kruvaziyer seyahatleri için temkinli davranan seyahat severler için nasıl bir mesaj vermek istersiniz?

Gezmek, özellikle de hareket etmek insanın sadece ruhuna değil sağlığına da iyi gelmektedir. Kruvaziyer şirketleri, sağlık konusunda hijyen kurallarına dikkat eden ve bu hususlara önem veren hizmet sektörünün önde gelen temsilcileridir.

Kruvaziyer firmaları, coronavirus pandemisi öncesinde de diğer virüs, bakteri ve mikroplara karşı onlarca yıldır tedbir aldılar ve tedbirlerini geliştirdiler. O bakımdan konuklarımızın içi rahat olsun.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu