DP, Partililer ve Halkla Buluştu

Demokrat Parti’de (DP) bu sabah bayramlaşma töreni düzenlendi.

DP Genel Merkezi’nde 10.00-11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşmada, DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile bakanlar, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine; DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, eşi Müge Denktaş, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu, bürokratlar, parti üst düzey yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

DENKTAŞ

Denktaş basına yaptığı açıklamada günün anlam ve önemine işaret ederek, “Bugün her bayram olduğu gibi bu bayramda ailemiz, dostlarımız ve her zaman görmeye fırsat bulamadığımız sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, hoşgörü karakterimiz içerisinde kırgınlıklarımızı yok sayıp tüm insanları kucakladığımız mübarek günlerden biri” diye konuştu.

Serdar Denktaş, bayram vesilesiyle tüm insanlığa diyalog ve hoşgörünün hüküm sürdüğü, barış dolu savaşsız bir dünya temennisinde bulunarak, İslam âlemi ve halkın bayramını kutladı.

Denktaş, her bayram olduğu gibi bu bayram da bayram tatili süresince vatandaşları özellikle trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu