Dünyanın İlk Twitter Temalı Oteli İspanya’da Açıldı

Dünyanın ilk Twitter temalı oteli İspanya’da açıldı. Bu otelde konuklar birçok hashtag kullanarak çeşitli aktivitelere katılabiliyor ve birbirleriyle Twitter üzerinden konuşabiliyorlar. 

Mayorka’daki yeni bir sahil otelinde, konuklar hem birbirleri hem de otel çalışanları ile Twitter’ı kullanarak iletişim kurabiliyor. Konuklar, otelin kablosuz bağlantısını kullanarak kişisel Twitter hesaplarında oturum açabilir ve #SocialWave hashtag’ini kullanarak diğer konuklarla sohbet edip, fotoğraf paylaşabiliyorlar. @SolWaveHouse Twitter sayfası, bağlantı kurmak isteyecekleri birinin olması durumunda, check-in yapmış olan yeni ziyaretçileri takip etmelerine de olanak tanıyor.

Dört kişiye kadar #TwitterPartySuites‘te bulunabilen konuklar, otelin Twitter Concierges özel hizmetinin yanı sıra her cuma otelin havuzunun çevresinde düzenlenen #TwitterParty‘de kişi başına ücretsiz bir içki alabilirler. Konuklar, hashtag kullanarak buzdolabının yeniden doldurulması, oda servisi siparişi veya diğer istekleri için Twitter’ı kullanıyor.

Twitter Party Suite misafirleri için diğer ekstralar arasında; Wave House içindeki bar ve restoranlarda yüzde 20 indirim, VIP şezlonglar ve ek ücret karşılığında beğeniye göre özelleştirilebilen bir mini bar bulunmakta.

Otel, yeni #SocialWave topluluğunun ziyaretçilere “diğer konuklarla tanışmasına, arkadaş edinmesine ve eğlenmesine” yardımcı olacağını umuyor.

Bir Twitter danışmanı, “Müşterilerimiz, büyüyen sanal toplulukla paylaşmak için her zaman yeni deneyimler arayan genç ve sosyal kişiler. #SocialWave ile bu özlemi gidermek istedik” şeklinde konuştu.

Konuklar ayrıca otelin 2 bin 500 metrekarelik terasında ve Akdeniz’e bakan açık yüzme havuzlarının yanı sıra otelin barlarında, salonlarında ve konser alanlarında birbirleriyle kaynaşabilirler.

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu