Eğlence turizminin umudu Finlandiya Başbakanı Sanna Marin

Sideli eğlence sektörü temsilcileri: Eğlence mekanlarında ki 01.00 müzik yasağının kalkması için Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’ davet etmekten başka çaremiz kalmadı!

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
SIDE-MANAVGAT/ANTALYA –
Antalya Manavgat Side Apart, Otel, Motel,Pansiyon ve Butik Otel İşletmecileri Derneği Platformu Başkanı Mehmet Çelikten, turizm bölgelerinde müzik kapanış saatlerinin değişmemesinin turizm sektörüne büyük darbe vurduunu söyledi. Çelikten halen pandemiden alan yasak saatinin başta Antalya, Side olmak üzere turizm bölgeleri için utanç verici olduğunu belirterek Side’de otel sahipleri ve eğlence mekanı sahipleri yasağın kalkması için Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’i eğlenmesi için Side’ye çağırmaktan başka çarelerinin kalmadığını söylüyor”dedi.
mehmet-celikten,-side,-finlandiya-,-sanna-marin.jpgmehmet-celikten,-side,-finlandiya-,-sanna-marin-001.jpg
RAHATLIK ARAYAN TURİSTİ KAÇIRIYORUZ
Çeliktan, tatil ve eğlence amaçlı Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin saat 01.00 de müziğin kapanmasından hoşnut olmadıklarını ve bu durumun turizm sektörüne sıkınhtı yarattığ eğlence ve rahatlık için gelen turisti kaçırdığını sözlerine ekledi.

mehmet-celikten,-side,-finlandiya-,-sanna-marin-003.jpgmehmet-celikten,-side,-finlandiya-,-sanna-marin-004.jpgAntalya Alanya ve Side’de turistik amaçlı eğlence sektörünün canlı ve hareketli bir yer olduğunu söyleyen turizmci Mehmet Çelikten,”Alman, Hollanda, Polonyalı, Rus, Çekyalı, Belçikalı, İngiliz ve İskandinavyalı turist Side’ye tatil yapmaya geliyor. Kaldığı beş yıldızlı otelin eğlence mekanına iniyor. Saat gece 01.00’ı gösterdiğinde turistlere ‘Disko, bar ve müzik yapılan kapandı diyorsunuz.’ Turist haklı olarak soruyor ‘Niçin kapandı?’ diye.
Türkiye’de saat 01.00’den sonra eğlence mekanlarının kapanma yasağı var deyince turist kızıyor.

mehmet-celikten,-side,-finlandiya-,-sanna-marin.pngmehmet-celikten,-side,-finlandiya-,-sanna-marin-001.pngFİNLANDIYA EĞLENEN BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKT
İskandinavya ülkesi Finlandiya’da dünyanın 37 yaşındaki en genç Başbakanı Sanna Marin’in ülkesindeki bir diskodaki görüntülerini “Ne var bunda O da bir insan Onun da eğlenmeye hakkı var diyerek Finliler kadın a sahip çıktı. Tabii olarak kendi insanımıza saat 01.00’den sonra eğlenme mekanı yasağı için kendi halkına ‘Yassak hemşehrim’ diyebilirsin. Ama aynı sözleri turiste diyemezsiniz. Eğlence mekanlarında 01.00 yasağının kalkması için Antalya, Muğla, İzmir ,Aydın ve İstanbul eğlence sektörü temsilcilerinin acil olarak Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’i Türkiye’ye davet etmeleri gerekir.’diye konuştu.

 

Kaynak
Turkiye Turizm

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu